Ιωάννα Μαλέσκου: Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά – Από την Πρέβεζα στην Κρήτη και από την “λεβεντογέννα” πρώτο όνομα στον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
b965e1_ioannamaleskou

Αποτελεί κι όχι άδικα το νούμερο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς!

Μάλιστα πρόσφατα μίλησε για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Dot. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην έλευσή της στην Αθήνα από την Κρήτη, αλλά και τη εμπειρία που είχε ως δασκάλα. Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την Πρέβεζα.

«Εγώ ακόμα μπερδεύομαι στους δρόμους και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και νοίκιασα κοντά» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ακόμη την Αθήνα.

Όσο για την καταγωγή της και την εμπειρία της ως δασκάλα, η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι από την Κρήτη, όχι. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη.

Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπράβο στην κουκλάρα Ιωάννα που έχει κάνει τους σκορδολιαγκοουγγαρεζους να χτυπουν νούμερα τηλεθέασης επιπέδου χειμερινών θερμοκρασιών βλέποντας κάθε μέρα τα οπίσθια της.

Comments are closed.