Ισόπαλος 2-2 ο Άρης με την Μακάμπι Χάιφα

Κοινοποίηση:
Άρης - Μακάμπι Χάιφα 2-2

Σε μια συναρπαστική φιλική αναμέτρηση, ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα, με τους Ισραηλινούς να προηγούνται με 2-0 και τους Θεσσαλονικείς να φέρνουν το ματς στα ίσια με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Σκόραρε στην επιστροφή του μετά από δυόμιση μήνες ο Ντουκουρέ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Πάλμα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Σκοπός της διεξαγωγής του φιλικού ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος και εκεί θα διατεθούν όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον αγώνα.
Ο Άλαν Πάρντιου έβγαλε αρκετά συμπεράσματα, παρατάσσοντας την ομάδα του με 3-5-2 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλάζοντας σε 5-4-1 στην πορεία του αγώνα. Ο Πιερό έδωσε νωρίς (10′) το προβάδισμα στη Μακάμπι και ο Άρης πίεσε στη συνέχεια, με τον Πάλμα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δοκάρι είχε και ο Ματέο Γκαρσία στο 35′, με τη Μακάμπι να χάνει ευκαιρίες με τους Τσιμπότα και Φανί πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης συνέχισε να πιέζει την αντίπαλό του, αλλά ο Τσιμπότα ήταν εκείνος που σκόραρε για το 0-2 στο 68′, ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Λέβι στο 79′, πριν ο Άρης απαντήσει με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! Αρχικά ο Ντουκουρέ έκανε το 1-2 με εκπληκτικό γυριστό, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα στου Μαρμαρίδη ο Λάιτ έκανε χέρι εντός περιοχής, με τον Πάλμα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2.
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης (67’ Κουέστα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (83’ Σγούρος), Μαζικού (83’ Παναγίδης), Καμάτσο (77’ Μαρμαρίδης), Ματέο Γκαρσία (73’ Ντουκουρέ), Ροντρίγκες (67’ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι (63’ Ιτούρμπε), Πάλμα.
Μακάμπι Χάιφα (Μπαράκ Μακχάρ): Μισχπάτι, Γκέρσον, Σεκ, Μέιρ, Κορνούντ, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Τσιμπότα, Ατζίλι, Τσέρι, Πιερό.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αράντ, Γκόλντμπεργκ, Ελιάου, Μεναχιέν, Λεβί, Ντέιβις, Ρουκαβίτσια, Σιμόν, Λάιτ, Γιαρίν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: