Ιστορική πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό του Challenger Cup! «Βούλιαξε» την Τενερίφη με 18-8

Κοινοποίηση:
Απόλλων Σμύρνης - Πόλο

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε την Τενερίφη με το εντυπωσιακό 18-8 στο Σεράφειο κολυμβητήριο και προκρίθηκε στον τελικό του Len Challenger Cup. Εκεί σε διπλά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει την Τεράσα που απέκλεισε με δυο νίκες (15-12 και 10-8) την ΕΝΚΑ.
Ο Απόλλων Σμύρνης που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα με 11-10, από την πρώτη περίοδο έκανε ότι ήθελε μέσα στο νερό και όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά με το ξεκίνημα αλλά ήταν και μπροστά με 5-0 ενώ η πρώτη περίοδος τελείωσε 6-1.
Με αυτή τη διαφορά φυσικά από την πρώτη περίοδο, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την Τενερίφη να επιστρέψει, απέναντι σε έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Απόλλωνα Σμύρνης που είχε και τη βοήθεια του κόσμου. Οι Ισπανοί μείωσαν σε 7-3 αλλά με ένα γρήγορο 2-0 οι γηπεδούχοι πήγαν τη διαφορά για πρώτη φορά και στο +6 (9-3) ενώ το ημίχρονο ήταν 9-4.

Φυσικά η συνέχεια ήταν ένα μεγάλο…πάρτι για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του που δικαιολογημένα πανηγυρίζει την ιστορική πρόκριση στον τελικό μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έλα ρε Απολλωναρα, μακάρι και το τρόπαιο. Χίλια μπράβο γιατί το τμήμα πόλο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλή σωστή δουλειά στο τμήμα πόλο και δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Κρίμα που δεν ζει ο πατέρας μου,τρελός και εννοείται παλιός Απολλωνιστης, να δει εν ζωή αυτή την μεγάλη επιτυχία. Καλή επιτυχία στον τελικό και με το τρόπαιο.

Comments are closed.