Ισραηλινά ΜΜΕ: Το Ιράν έτοιμο να κτυπήσει τις ΗΠΑ στον Κόλπο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
000_1mk3gg

Σε πλήρη ετοιμότητα μάχης βρίσκεται ο 5ος αμερικανικός Στόλος με την σύγκρουση να είναι προ των πυλών αυτή τη φορά.

Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ ΗΠΑ και Ιράν ετοιμάζονται για μια σύγκρουση η οποία είναι λίγο έως πολύ προδιαγεγραμμένη.

Σήμερα ο αρχηγός των «επαναστατικών φρουρών» του ένοπλου σώματος του ιρανικού καθεστώτος στρατηγός Hossein Salami δεν έκρυψε τις προθέσεις των Ιρανών.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια φιλοκαθεστωτικής συγκέντρωσης στην Τεχεράνη ο Salami είπε:

«Έχουμε δείξει αυτοσυγκράτηση. Έχουμε δείξει υπομονή απέναντι σε εχθρικές δυνάμεις και κινήσεις από τις ΗΠΑ, το σιωνιστικό καθεστώς και την Σαουδική Αραβία εναντίον της ισλαμικής δημοκρατίας του Ιράν. Εάν ξεπεράσετε τις κόκκινες γραμμές μας τότε θα σας καταστρέψουμε. Εάν το Ιράν αποφασίσει να απαντήσει, τότε ο εχθρός δε θα μπορεί να αισθανθεί ασφαλής πουθενά. Η υπομονή μας έχει όριο», είπε ο Salami στο αλαλάζων πλήθος το οποίο έκαιγε αμερικανικές και ισραηλινές σημαίες (κατά την προσφιλή του συνήθεια).

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το ιρανικό καθεστώς καταφεύγει σε τέτοιες λεκτικούς βερμπαλισμούς κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ. .

Αυτή τη φορά όμως, όπως διαπιστώνουν αναλυτές υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: Το ιρανικό καθεστώς ακούει να «τρίζει» η καρέκλα της εξουσίας του.

Οι τελευταίες διαδηλώσεις σε όλο το Ιράν, εξαιτίας της αύξησης των τιμών των καυσίμων, η οποία καταπνίγεται με τουλάχιστον 140 νεκρούς, δείχνουν ότι κάτι κινείται στην ιρανική κοινωνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: