Ισοπέδωσε η Εσπανιόλ την Ατλέτικο Μαδρίτης! (video)

Κοινοποίηση:
Εσπανιόλ

Μία από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις πραγματοποίης εη Εσπανιόλ συντρίβοντα ςτη Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga. Το κάζο για τους «ροχιμπλάνκος» θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αλλά αυτό δεν συνέβη, γιατί ο Γιαν Όμπλακ έκανε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Για τους γηπεδούχους, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη τους επί των Μαδριλένων μετά το 2010, ενώ για τους φιλοξενούμενους, αυτή ήταν η βαρύτερη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, δεν υπήρχε ουσιαστικό κίνητρο, καθώς η μεν Εσπανιόλ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν χωρίς γκολ, στις καθυστερήσεις ο Πεδρόσα έκανε μια εξαιρετική κούρσα 90 μέτρων και σέντρα από τα αριστερά και ο Γοδίν άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει με αυτόν τον τρόπο το 1-0 υπέρ της Εσπανιόλ.

Οι γηπεδούχοι … χτύπησαν για δεύτερη φορά στο 51’ Μετά από λάθος του Ρόντρι, ο Μελέντο εκδήλωσε εξαιρετική αντεπίθεση και έκανε την κάθετη πάσα στον Μπόρχα Ιγκλέσιας, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Η διαφαινόμενη νίκη της Εσπανιόλ απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 89’ από το σημείο του πέναλτι. Ο Χουανφράν «γκρέμισε» εντός περιοχής τον Τσάβι Πουάδο και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας που ανέλαβε την εκτέλεση, «έγραψε» το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Εσπανιόλ, που πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το 2010.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: