Ιμπραΐμοβιτς: Δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο

Κοινοποίηση:
zlatan-ibrahimovic-kontrol

Η σεζόν στην Serie A διεκόπη άδοξα λόγω του κορωνοϊού, κάτι που έχει βάλει στον «πάγο» και τα σχέδια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, βρίσκεται στην δύση της καριέρας του και αγωνιζόμενος στη Μίλαν, ήθελε να την κλείσει εκεί. Η σεζόν όμως είναι στον «αέρα» και παραμένει άγνωστο αν θα συνεχιστεί, καθώς η Ιταλία περνά δραματικές στιγμές, με τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από τον κορωνοϊό.

Αυτό έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα ποδοσφαιρικά πλάνα του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδικά ΜΜΕ, ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα κρεμάσει τελικά τα παπούτσια του το καλοκαίρι με αυτόν τον άνοδο τρόπο, ή θα συνεχίσει για άλλη μία σεζόν.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Ήταν σωστό που σταματήσαμε, προέχει η υγεία. Ακόμη δεν ξέρω τι θέλω, γιατί κάθε μέρα προκύπτει και κάτι καινούριο. Κανείς δεν προέβλεψε τον κορωνοϊό, πρέπει απλά να συνεχίσουμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή, χωρίς να ανησυχούμε τόσο. Εχω μια οικογένεια να φροντίσω, εκείνοι αισθάνονται καλά, οπότε αισθάνομαι κι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς που μένει στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: