Ιεροσυλία: Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε τον σταυρό που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κοινοποίηση:
ΚΙΜ

Στα χέρια της Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται ο σταυρός Attallah, τον οποίο φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1987.

Το εμβληματικό κολιέ με τον σταυρό που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πέρασε και επίσημα στα χέρια της Κιμ Καρντάσιαν έναντι 197.000 δολαρίων.

Η Κιμ Καρντάσιαν λατρεύει τα κοσμήματα και επενδύει σημαντικά ποσά για την απόκτηση σημαντικών ιστορικών κομματιών. Αυτή τη φορά η 42χρονη αγόρασε τον θρυλικό κρεμαστό σταυρό Attallah στη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s.

Η Κιμ Καρντάσιαν αισθάνεται μεγάλη τιμή που μπόρεσε να αποκτήσει ένα εξαιρετικό κόσμημα που φορούσε κάποτε η πριγκίπισσα.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια γυναίκα με απίστευτο στυλ, ομορφιά και χάρη. Αυτός ο πανέμορφος σταυρός θα προστεθεί στη συλλογή των κοσμημάτων της», τόνισε πηγή κοντά στην Κιμ Καρντάσιαν στην Daily Mail.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, φορούσε το λαμπερό κόσμημα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού γκαλά τον Οκτώβριο του 1987.

Ο σταυρός κατασκευάστηκε το 1920 από την εταιρεία κοσμημάτων Garrard. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τη Vogue, ήταν προσωπική φίλη με τον άνθρωπο στον οποίο ανήκε, τον Βρετανό επιχειρηματία Naim Attallah.


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα,φορούσε το λαμπερό κόσμημα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού γκαλά τον Οκτώβριο του 1987.dailymail

«Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το φορέσουν και η Νταϊάνα ήταν ένας από αυτούς», σημείωσε ο γιος του Naim Attallah, Ramsay, τον περασμένο Δεκέμβριο. «Δεν το είχε φορέσει ποτέ κανείς άλλος εκτός από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δεν το είχε δει κανείς δημόσια από τότε που έφυγε από τη ζωή».

Πέρασε πλέον στη συλλογή της Κιμ Καρντάσιαν που επενδύει σε ιστορικά αντικείμενα. Ήταν το 2011 που αγόρασε ένα σετ βραχιόλια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ έναντι 65.000 δολαρίων. Έξι χρόνια αργότερα, το 2017, αγόρασε έναντι 379.500 δολαρίων για το ρολόι της Jackie O.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Απλα μαγαριστηκε κι αυτο! Τα παιδια της τι κανανε ιδιως αυτος ο μαμοθρεφτος “διαμαρτυρομενος” δηθεν παραγκωνισμενος Χαρυ? Η σεβομαστε τα κειμηλια των γονιων μας η αντε καλυτερα να μην συνεχισω!

Comments are closed.