Ιερέας απαγόρευσε σε ζευγάρι να μπει σε ναό του Βόλου επειδή …φορούσαν μάσκες

Κοινοποίηση:
iereas

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ιερό ναό Παλαιοημερολογιτών της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.
Ηλικιωμένο ζευγάρι θέλησε να μπει στον ναό για να προσκυνήσει αλλά εκδιώχθηκε κακήν κακώς επειδή … φορούσε μάσκες.

Μπαίνοντας στο προαύλιο του ναού, το ζευγάρι συνάντησε τον ιερέα ο οποίος μόλις τους είδε να φορούν μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό αντέδρασε έντονα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο gegonota.news, , φέρεται να είπε ότι απαγορεύεται να μπουν στο ναό με μάσκες. “Είναι απαράδεκτο να θέλετε να προσκυνήσετε την εικόνα της Παναγίας με μάσκες. Να φύγετε”, φώναξε ο ιερέας.

Το ζευγάρι “πάγωσε” από την επίθεση και διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης, αποχώρησε απογοητευμένο, χωρίς να σκεφτεί ούτε στιγμή να βγάλει τη μάσκα για να μπει στον ναό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΑΟΛΩΝ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΦΟΜΕΤ

  2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ.
    ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Η ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ Η ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ Η ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ Η ΤΟΝ ΧΑΡΑΡΙ Η ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ Η Η Η Η…ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

  3. Πάντος άμα το τραβήξουν κι’αλλο με μπόλια μάσκες….γιατί δεν φοράς μάσκα είσαι μπολιασμενος εσύ είσαι ανεβολιαστος θα είχαμε έναν πολύ ωραίο εμφύλιο και αν δεν γίνει κάτι φέτος να πέσει αυτή οι κοροϊδία να το περιμένουμε ότι θα γίνει και αυτό.μπεεεεεεεε

  4. 50.000+ στους IRON MAIDEN και άλλοι τόσοι σε JUDAS PRIEST και SCORPIONS και ούτε μια μάσκα έτσι για το γαμώτο…..Μόνο στη Εκκλησία κολλάει ?????

  5. ΜΠΡΑΒΟ, ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

  6. Οι σατανάδες πήγαν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας με μάσκες; Καλά τους ανέταξε ο πάτερ!!

  7. Άξιος Δέσποτα. Δεν φοράνε μάσκες στις συναυλίες και στα γήπεδα που συνωστίζονται χιλιάδες και βάλανε μάσκα στην Εκκλησία. Άξιος Δέσποτα. Κράτησες ψηλά την Πίστη, υπάρχουν και τίμιοι ιερείς. Δεν είναι όλοι τιτίκες και δημιτρούλες μητρο-μπολίτες! Θα μας πουν οι μητρο-μπολίτες πόσα πήραν από το άθεο κράτος του μητσοτάκη όταν έκλεισαν τις εκκλησίες;

  8. για καποιον θρησκευομενο ολο αυτο το σωου ειναι μια καθαρη υποκρισια. Ειναι δυνατον να σε καλεσει καποιος για τραπεζι σπιτι του με σκοπο να σε δηλητηριασει? ΟΧΙ γιατι θα πεσουν ολες οι υποψιες πανω του. δεν θα ηταν μια εξυπνη κινηση. το ιδιο συμβαινει και με τα θεια Μυστηρια που τελουνται στις εκκλησιες. ειναι δυνατον να σε καλεσει σπιτι Του ο Θεος για να σου μεταδωσει τον ιο? μπορει να το κανει αν θελει και εξω απο το σπιτι Του. οταν βλεπω ανθρωπους που πηγαινουν να φιλησουν την Σταυρωση ή μια εικονα τι σκεφτονται? να μην κολησουν τον Εσταυρωμενο κοβιντ? να μην τους κολησει ο Εσταυρωμενος κοβιντ? σαν τον ΑΘΛΙΟ της αμερικης τον ΕΩΣΦΟΡΟ – ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ πως τον λενε που μεταλαμβανει τον κοσμο με μιας χρησης κουταλακι.

  9. Εδώ κυκλοφοράνε στην πλαζ με μασκα τι μου λετε τώρα;

  10. τετοιοι παππαδες ρεζιλευουν την εκκλησια

  11. σωστός ας βλέπουν και τα άλλα τα γατάκια να παίρνουν το καλό παράδειγμα

  12. Καλά τους έκανε . Μόνο οι λοβοτομημενοι φοράνε πλέον φιμωτρο

    1. πολλοι το ειπαν αυτο μεχρι που κολησαν, χα χα αντε και στα δικα σου

      1. Ναι με τη μάσκα δεν κολλάς. Ελαιοχρωματιστής είσαι και έβαψες την οθόνη σου άσπρη;

  13. Κσλα τους έκανε να κι ένας ιερέας με κοινή λογικη

  14. Μακάρι νὰ τὸν ἀντιγράψουν ὅλοι οἱ ἱερεῖς.

  15. …δυστυχώς, κάποιοι πλανεμένοι,πιστεύουν πως αυτός ο κορωνοϊός,είναι υπεράνω Θεού…άξιοι της μοίρας τους…..δυστυχώς…..

  16. Μπράβο πάτερ ΑΞΙΟΣ!!!!!!!Μπαίνουν με μάσκες και προσκυνούν τις εικόνες.Αλλα στην ουσία τον εαυτό τους προσκυνούν και τον εοσφορο.Βλασφημια μέσα στους ναούς οι μάσκες και τα αντισυπτικα.

  17. Εύγε στο Ιερέα…Να μάθουν να σέβονται τον Οίκο του Κυρίου οι μασκοφόροι Ζορό…Εάν θέλουν να προσκυνούν με μάσκες να πάνε να βρουν κανένα ναό του εωσφόρου όπου ζητούν και πιστοποιητικά εμβολιασμού στην είσοδο και προσκυνούν με μάσκες και ρουφιανεύουν και όποιον δεν φορά μάσκα ή δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού…Αυτοί οι ναοί τους αρμόζουν και εκεί να πάνε να λατρέψουν τον εσωφόρο τους…

Comments are closed.