Ιδιοκτήτης sex shop «επικήρυξε» δύο γυναίκες που έκλεψαν ερωτικά βοηθήματα 600 δολαρίων! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sex_shop

Μπλεξίματα με τον νόμο για δύο νεαρές γυναίκες, που «επικηρύχθηκαν» από sex shop της Μελβούρνης αφού καταγράφηκαν σε κάμερες ασφαλείας να κλέβουν ερωτικά βοηθήματα.

Ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση δύο γυναικών από την Αυστραλία να αφαιρέσουν ερωτικά βοηθήματα αξίας 600 δολαρίων από sex shop στην περιοχή της Μελβούρνης, καθώς έγιναν αντιληπτές από τους υπεύθυνους ασφαλείας, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές.

Μάλιστα, σα να μην έφτανε η αναζήτησή τους με την κατηγορία της κλοπής από την αστυνομία, οι δύο γυναίκες είδαν και τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να έρθουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Για την ιστορία να αναφερθεί πως οι δύο φίλες κατάφεραν να κλέψουν δύο δονητές κι ένα ομοίωμα ανδρικού μορίου στις δύο επισκέψεις τους στο sex shop.

Πάντως μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τις δύο γυναίκες, καθώς πιθανότατα δεν είχαν ποινικό μητρώο, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ότι δίνει αμοιβή 50 δολαρίων σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: