Ιγνάτιος: «Με πλησίασε μια γερόντισσα! Κάνε ευχή στην Παναγία να κάνουν όλοι το εμβόλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ignatios-1024x504

Πρωτόγνωρες εμπειρίες… «Πρόβα» κληρικών για το «σφράγισμα»…

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος που ανήρτησε βίντεο με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν, αναφέροντας μάλιστα πως το εμβόλιο είναι «ευχή».
Πως θα αντιδράσει η Εκκλησία αν οι πιστοί αναγκαστούν να φέρουν πάνω τους ψηφιακό πιστοποιητικό ή όπως πλέον έχει παγιωθεί ως μέσο συναλλαγών σε χώρες της Ευρώπης, ένα εμφύτευμα, το οποίο θα «σφραγίζει« τον υγιή και νομοταγή πολίτη;

«Με πλησίασε μια γερόντισσα. Θέλω κάτι να σου πω δέσποτα. Τώρα που θα πας στην Ζωοδόχο πηγή κάνε μια ευχή. Να φωτίσει όλους του ανθρώπους η Παναγία

Όλοι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο και αυτό είναι ευχή», είπε ο Ιγνάτιος.

Απλά δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Aπορία μου. Ο πατήρ Ευθύμιος που είναι ο διάδοχος του αγίου Παίσιου στο Άγιο Όρος, όπως και ο φωτισμένος γέροντας Γαβριήλ συνιστούν να μην κάνουμε το εμβόλιο. Η άποψη μιας γιαγιάς τελείως στο ξεκάρφωτο, είναι πιο βαρύνουσα κατά τον Δημητριάδος, από την γνώμη του πατρός Ευθυμίου και του πατρός Γαβριήλ?

  2. Οταν βλέπεις τέτοια πολυτέλεια σε μοναστήρια είναι βέβαιο πως εκεί κατοικεί ο σατανάς και καθοδηγεί τους παρατρεχάμενους του,όπως τον κυριο με το μούσι και το σκύλο.Οτι λένε το ανάποδο εμείς.

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Οταν βλέπεις τέτοια πολυτέλεια σε μοναστήρια….. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΡΓΑ!

  3. Ε, αφού το είπε μια γερόντισσα…Τι βλέπουμε Θεούλη μου…

  4. Ο ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΑΝΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ «ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ» ΚΑΙ «Ο ΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ», Ο ‘ΚΗΦΗΝΑΣ’ ΤΡΩΕΙ, ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ), ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΒΙΛΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑΣ), ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛ. ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ & ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ‘ΘΕΑΡΕΣΤΟ’ ΕΡΓΟ – ‘ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ’ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ… ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΒΡΩΜΙΕΣ & ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ & ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!!

    ΠΟΙΟΣ?!?
    Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ & ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ… ?!?

    Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ΛΙΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)?!?

    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)?!?

    Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”?!?

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, Ο ΄ΛΥΚΟΣ’ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΑΥΛΗ’ – ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ!!

    Για υπεξαίρεση δωρεάς κατηγορεί τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο ο βιομήχανος Κ. Λούλης! [ηχητικό]
    http://directnews.gr/greece/30753-gia-upeksairesh-doreas-kathgorei-ton-mhtropolith-ignatio-o-viomhxanos-k-loulhs-hxhtiko.html

    Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος είναι εβραιολάτρης και δεν το κρύβει! ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τα σκάνδαλα στη μητρόπολη Βόλου
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%99%ce%b3%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bf/

    1. Ωραία!! Πες του και άλλα !!!
      Μόνο μια μικρή παρατήρηση, όλη η δομή της εκκλησείας ήταν και είναι φιλοεβραϊκή, γιατί?
      Μα ο χριστιανισμός, καθώς και το ισλάμ, είναι ιουδαϊκές αιρέσεις!
      ΔΕΝ είναι θρησκείες!

  5. Εγώ θα υπακούσω ασυζητητί στα θέσφατα των αρχιερέων, των υπαλλήλων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφωνικών παραγωγών που παροτρύνουν κατά τρόπο φορτικό και υποτιμητικό το αφελές κοινό ,να κάνει οιοδήποτε εμβόλιο! Μας αγαπάνε, μην είστε επιφυλακτικοί, μόνο για το καλό μας ενδιαφέρονται ….

  6. παιδια μη χαλιεστε και μη τον βριζετε….απο καπου τον κρατανε και αυτον και τον εκβιαζουν ασυστολα να χορεψει
    στο ρυθμο τους…τοσο απλα…οσο για σας τζαμπα χαλιεστε…δεστε τι θα κανετε εσεις στα σπιτια σας με τους δικους σας και αφηστετον αυτον !!!!

  7. Ο/Η Πού είσαι ΑΓΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ν΄αρπάξεις το φραγγέλιο ...... λέει:

    Ε, άϊντε στο διάολο ΑΝΑΞΙΕ “εκπρόσωπε του Θεού” …

  8. Ο πάτερ από αποκάλυψη και από προφητείες Αγίων δεν έχει διαβάσει ? Και αν ναι έχει μεγαλύτερο πνεύμα από τον Αγιο Κοσμά των Αιτωλο και από τον Αγιο Παϊσιο ? Ντροπή για να μην πω τίποτα βαρύ.

  9. Όντως ζούμε την Αποκάλυψη, το λέει άλλωστε ότι η επίσημη Εκκλησία θα ακολουθήσει τον Αντίχριστο.

  10. Καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο… δηθεν και καλα σε πλησιασε μια γιαγια ….για να του πει για το εμβολιο….Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα τα παπαδαρια εσκιζαν τα ιματια τους ωστε ο κοσμος να μπει μεσα στις εκκλησιες χωρις μασκες χωρις αποστασεις κτλ κτλ γιατι το αγιο πνευμα σου λεει θα σε προστατεψει και εκει μεσα δεν κολλας τιποτες…..Α ρε παραμυθαδες πως τα γυρνατε … ετσι τα παιζεται στα δαχτυλα ολα τα θρησκοληπτα χαιβανια αιωνες τωρα…

  11. Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο ρε! Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης,
    αλλά αυτό το γυριστό “με το είπε μια γριά”
    Στα τουμπερλέκια μας ρε παπά.

  12. Αλλος νεοταξικός τράγος.Τήν κατάρα σου νάχω αντίχριστε
    Γιάννης Λάκων

    1. ΚΟΣΤΑ θα πλανηθουν και οι εκλεκτοι γιατι ταρασεσαι? εδω η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ εξαπατηθηκε ξερουμε απο ποιον
      και κριμα.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ που εχουνε ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΠΑΤΗΡ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΠΑΤΗΡ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ
      ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ας αρρωστησε ΚΑΙ Ο ΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΩΙΟ .μαλλον ΑΠΟ ΒΑΡΥ κρυωμα και αυτοι
      το ειπανε ΚΟΡΟΝΩΙΟ.ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2 ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας ειπανε να μην το κανουμε.
      ΔΕΣ ΤΙ ειπε Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ασε αυτους που πλανηθηκαν οι
      ΙΔΙΟΙ.ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ τους εστειλε επιστολη Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..

  13. Πόσο παπατζιλίκι θα ακούσουμε ακόμα … Μα δεν μπορούσε να τον δαγκώσει το σκυλί;

  14. Αντε μην αρχίσω να μιλάω , αντε να μην αρχίσω να βρίζω.Γιατί ότι κι αν πω για τέτοιους σαν και σένα λίγο θα είναι. πολύ λίγο.
    Καιμην πιάνεις στο στομα σου τον Χριστό.

  15. Ούτε στο Ιράν τέτοια παρέμβαση της εκκλησίας στην κοινωνική ζωή

  16. Αει στον κόρακα λιγδάτιε

Comments are closed.