ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ…;;; Τουρκικά προϊόντα σε ελληνικό στρατιωτικό νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μας το είπαν και δεν το πιστεύαμε! Μας έστειλαν φωτογραφίες και αποδείξεις για να το δούμε. Το κυλικείο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών πουλάει στους στρατιωτικούς που έδωσαν ή συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη στο Αιγαίο απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, τουρκικά προϊόντα!

Στέλεχος αγόρασε από το κυλικείο του ΝΝΑ υγρά μαντηλάκια Made in Turkey. Τα φωτογράφησε και μας τα έστειλε μαζί με την απόδειξη. Δεν είναι μόμως η μοναδική περίπτωση το συγκεκριμένο στρατιωτικό νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πέρυσι είχε αναφερθεί στη Βουλή σε «αγοραπωλησίες λάστιχων στα σύνορα» υποστηρίζοντας ότι είναι «πιθανόν κάποιος ευρισκόμενος σε μία επείγουσα ανάγκη μπορεί να πάει και δίπλα στην Τουρκία να πάρει καμία ρεζέρβα για κανένα τζιπ».

Βεβαίως δεν συνηθίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να υποστηρίζει ότι ενδέχεται στρατιωτικοί να πηγαίνουν στην Τουρκία για να αγοράσουν ελαστικά για καμιά ρεζέρβα για κανένα τζιπ, όπως το αιτιολόγησε. Και κυρίως αυτό να το θεωρεί τόσο φυσιολογικό ώστε να το αναφέρει και στην Βουλή.

Τώρα τι θα πει άραγε; Ξεμείναμε ως έθνος από μαντηλάκια και έπρεπε να προμηθευτούμε τουρκικά για τα στρατιωτικά μας νοσοκομεία; Πόσο μεγάλη ήταν αυτή η ανάγκη;

Στρατιωτικό νοσοκομείο διακινεί τουρκικά προϊόντα

Δείτε τις φωτογραφίες με τα τουρκικά προϊόντα στο στρατιωτικό νοσοκομείο και την απόδειξη πληρωμής

Στρατιωτικό νοσοκομείο διακινεί τουρκικά προϊόντα
Στρατιωτικό νοσοκομείο διακινεί τουρκικά προϊόντα

πηγή: armyvoice.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. σκατά προϊόντα Ε.Ε. μπορεί να είναι αυτά που κατασκευάζονται στη βρωμοτουρκία 😡;;;

  2. Λεφτα στους τουρκους=σφαιρες για τους ιδιους και τα παιδια σας.

  3. Αυτό δεν είναι τίποτα.Στη Κύπρο στα περισσότερα καταστήματα ρούχων και παπουτσιών οι ετικέτες γράφουν made in Turkey

  4. Τά πέρνουν πολύ φτηνά.Λόγω τής μεγάλης ποσότητος δίνουν οι Τούρκοι μεγάλο σκόντο.Ο υπουργός είναι
    οικονομικός.Κοιτάει τό καλό τής Ελλάδας.
    Γιάννης Λάκων

  5. Όντως η μεγαλύτερη ξεφτιλα. Συνήθως οι καντίνες δίνονται με διαγωνισμό σε ιδιώτες και τις λειτουργούν. Δεν ξέρω αν προβλεπεται να πληρώσει πρόστιμο αλλά παρατήρηση για οξεία ανεγκεφαλιαση μπορούν να του κάνουν. Επίσης ένστολος υπεύθυνος για την καλή λειτουργία του έργου και ελέγχου δεν υπάρχει; αντε πια με την κατρακύλα μας

  6. Τα ίδια μαντηλάκια καθαρισμού τα πουλάει και το κυλικείο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα…!!!

Comments are closed.