ΙΔΟΥ ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! Η Σμύρνη μέτρα φέρετρα αλλά ο Σουλτάνος διέταξε να…

Κοινοποίηση:
erdogan-mitsotakis11

Tην ώρα που η Σμύρνη μετράει νεκρούς και τραυματίες από τον Εγκέλαδο, ο Ερντογάν στέλνει προκλητικά και πάλι το σεισμογραφικό Barbaros για έρευνες στο κυπριακό οικόπεδο 6 και το πλωτό γεωτρύπανο Yavuz αναμένει την εντολή για να κάνει γεωτρήσεις, όπως γράφει σήμερα η Yeni Safak.

“Μετά την ανακάλυψη 405 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, τα μάτια στρέφονται τώρα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου Seljuk-1 και το Barbaros ξεκίνησε επιπρόσθετη σεισμική εργασία” γράφει η τουρκική εφημερίδα και προσθέτει: «Μόλις προσδιοριστεί ο πιθανός όγκος του φυσικού αερίου, το γεωτρύπανο Yavuz θα πάει ξανά στην περιοχή Selçuklu 1 και θα ξεκινήσει γεωτρήσεις»

Εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς να κρατά τα προσχήματα , η Yeni Safak γράφει οτι «περιοχή όπου συνεχίζονται οι εργασίες στην τοποθεσία Seljuk 1 βρίσκεται στο λεγόμενο οικόπεδο  6 της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης»

«Το σεισμογραφικό ερευνητικό πλοίο Barbaros Hayrettin Pasha εντείνει τις εργασίες του στο οικόπεδο 6 το οποίο βρίσκεται στην ελληνοκυπριακή περιοχή και το 2018 η ιταλική εταιρεία ENI ανακοινωσε ότι διαθέτει αποθέματα φυσικού αερίου. Η υπαρξη αερίου σε αυτήν την περιοχή θεωρείται ως επέκταση του πεδίου Zohr, το οποίο έχει πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Αίγυπτο» γράφει η Yeni Safak.

Τα αποθέματα φυσικού αερίου στην περιοχή  Zohr ανέρχονται σε 949 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα και είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έγινε ποτέ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: yenisafak.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “Επιπρόσθετες σεισμικές εργασίες” ????? Μήπως ενεργοποιήθηκε ρήγμα που ξέσπασε στην Σάμο? Μήπως οι μαθητές στήν ουσία φονεύθηκαν απο τον Τούρκο?? Ακου σεισμικές εργασίες!!!!!

  2. Δυστυχώς πίσω από την ανιθρωπιά που επιδείξαμε κρύβετε μια απίθανη δουλοπρέπεια που προκύπτει από το αισθημα του φόβου. Βέβαια τηρείται η χριστιανική ηθική που λέει πως όταν τρως μια μπάτσα να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο για να εισπράξεις και τη δεύτερη.

Comments are closed.