ΙΔΟΥ ΟΙ “ΠΑΡΟΧΕΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ! Βγάζουν σπίτια που κάηκαν μέχρι και τα τσιμέντα ως “κατοικήσιμα” για να γλυτώσουν τα λεφτά – “Ελαφρύνσεις” μόνο για τις κάμερες από το καθεστώς Κούλη

Κοινοποίηση:
varympompi-eurokinissi

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση, η οποία συμπεριφέρεται ως κοινός «απατεώνας», αφού οι υπηρεσίες του κράτους βγάζουν σπίτια τα οποία έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά ως «κίτρινα», δηλαδή… κατοικήσιμα, ώστε οι πυρόπληκτοι να μην πάρουν αποζημίωση, παρά μόνο 5 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι το σπίτι ενός κατοίκου της Βαρυμπόμπης  κάηκε ολοσχερώς, οι εμπειρογνώμονες που καταμετρούν τις ζημιές το χαρακτήρισαν «κίτρινο» και όχι «κόκκινο» επειδή έχει ακόμα… τοίχους!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το πόρισμα, οι αρχές του είπαν, ότι «θα πρέπει να έχουν πέσει όλοι οι τοίχοι για να χαρακτηριστεί κόκκινο το σπίτι».

Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό, αλλά το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλες περιοχές, σύμφωνα με καταγγελίες στα social media.

«Κίτρινα» χαρακτηρίζονται τα σπίτια τα οποία έχουν ζημιές αλλά είναι κατοικίσιμα… Πώς μπορεί λοιπόν αυτός ο ιδιοκτήτης να μείνει στο οίκημα αυτό το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρρός με  5.000 ευρώ αποζημίωση;

Υπενθυμίζουμε πως η αποζημίωση για όσες κατοικίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, είναι 20.000 ευρώ, για όσες δεν έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αλλά είναι προσωρινά μη κατοικήσιμες, 12.000 ευρώ και για κατοικίες με σοβαρές ζημιές αλλά κατοικήσιμες, 5.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στην τιβι είπαν ότι είναι 18000 και όχι 20 και μάλιστα το 20% θαναι άτοκο δάνειο. Δηλ θα πληρώσουν κιόλας από πάνω;

  2. Πάρτε μια μπουλντόζα και ρίξτε τα μόνοι σας. Στην κοροϊδία απαντάς με κοροϊδία.

  3. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

  4. Να ράψετε έξτρα τσέπες να βάλετε τα λεφτά που θα σας δώσουν ο χαζός και ο ψευδός.

  5. Όλοι τους, είναι Ψεύτες, Δολοφόνοι, Καταστροφείς της πανίδας και της χλωρίδας της Ελλάδας, Δολοφόνοι των ψυχών και των σωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Σαράντα χρόνια τα θυμόμαστε, όλα τα εγκλήματα τους. Είναι όλοι τους άθεοι, αγράμματοι, ανίκανοι, τεμπέληδες, ανθέλληνες και δολοφόνοι των παιδιών μας. Φτάνει πια.
    Πρέπει να τιμωρηθούν, όχι με το να μην ξαναπάρουν την εξουσία, αλλά με φυλάκιση και κρέμασμα στο Σύνταγμα.
    Όπως έγινε και με τον Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Να γιατί οι πολιτικοί τους, τώρα διοικούν, με σύνεση και εντιμότητα.
    (π.χ. Η Πυροσβεστική τους υπηρεσία και η οργάνωση της, είναι έτη φωτός μπροστά από την αντίστοιχη δική μας. Γιατί εκεί, οι πολιτικοί δεν κλέβουν δημόσιο χρήμα, για να αγοράσουν 30 σπίτια, ο καθένας τους, αλλά εξοπλίζουν σωστά τις υπηρεσίες τους).

Comments are closed.