ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ!! Γυναίκα με κορονοϊό κατέρρευσε σε καρέκλα στον Ευαγγελισμό [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
720_764221_90ecb8eb79-8018e866d14bec33

Τεράστια είναι η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού. Μία ασθενής που βρισκόταν στα επείγοντα του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” ανάρτησε στα social media μία συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Στην φωτογραφία φαίνεται μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχει υψηλό πυρετό καθισμένη σε μια καρέκλα γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι. Οι γιατροί της έχουν χορηγήσει ορό και στα χέρια της κρατάει το τηλέφωνό της, ενώ σφίγγει την τσάντα της ανάμεσα στα πόδια της. Η ηλικιωμένη γυναίκα εμφανώς ταλαιπωρημένη, έχει αρχίσει να καταρρέει από τον πυρετό, περιμένοντας να αδειάσει κάποιο κρεβάτι.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία:

149160141_3751754071539617_4476519490541120533_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

    1. Νομιζω παιzεται διπλο παιγνιδι εδω μεσα… φιλε

  1. Υπάρχουν τόσο επιοικως ανόητοι άνθρωποι δυστυχώς που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο θα μεταλλαχθούν σε Άλιεν! Αυτό είναι το επίπεδο μερικών που δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία όσων γράφουν εδω !! Δεν αξίζει να πιάσει διάλογο κάνεις με δαυτους, απλά ας το βουλωσουν διότι παίρνουν ανθρώπους στο λαιμό τους! Ας τα βάλουν με αυτούς που δημιούργησαν τον συγκεκριμένο κορονοιο..και όχι με το εμβόλιο που αποτελεί πανάκεια

    1. Αν όχι άλιεν τουλάχιστον ομοφυλόφιλοι!!! LOOOOOOOLLLL!!!

      υγ. και προσοχή στα σκονο-τσιπάκια παιδιά!

  2. Τελικά αποφασίστε να τηρούμε τα μέτρα ή να κάνουμε επαναστατικά κορονοπάρτι.

  3. Ο φωτογράφος έκανε και τη διάγνωση και έβγαλε παράνομα τη φωτο της κυρίας

  4. σίγουρα εχει κορονοιο ???οι αλλες παθήσεις εχουν χαθεί ???

  5. Ο Ξεκιλιας τι παριστανει και έως τώρα τι έχει κάνει !!! Να πάει να βρει τον βοσκαρα πολακη

  6. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΑΡΤΉΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΟΊΓΟΝΤΑΣ ΧΏΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΉΠΕΔΑ ΦΥΣΙΚΆ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ!!!!!

    1. Φίλε τι είναι αυτά που γράφεις; Είσαι υπέρ των εμβολίων; Πρόσεξες σε ποιο site βρίσκεσαι; Μόνο αν πιστεύεις ότι θα μπούνε ρομποτάκια στο αίμα σου με τα εμβόλια πρέπει να γράφεις εδώ!

        1. ?? Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά γιατί δεν είδα τίποτα στο δικό σου λινκ ότι όλοι αυτοί οι σένσορες μπορούν να μπουν και να λειτουργήσουν μέσα σου μέσω εμβολίου. Ούτε καν σαν θεωρία δεν το γράφει! Που την διάβασες αυτήν την εξυπνάδα? “‘Εξυπνε” που “έχεις ανοίξει τα στραβά σου”.

          υγ. μην ανησυχείς δεν χρειάζονται τέτοιες τεχνολογίες για “να σε ελέγχουν” το facebook που έχετε μπει όλοι οικειοθελώς μέσα κάνει μια χαρά δουλειά!

  7. Τις Σουίτες στόν 9ο καί 10ο όροφο γιά ποιούς τίς φυλάνε ;

  8. Για αυτό δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε πηγαίνοντας σε κορονοπάρτι και γενικώς εκεί που ύπαρχει συνωστισμός. Άμα κολλήσετε το πιθανότερο είναι να μην πάθετε κάτι, αλλά θα ταλαιπωρήσετε τους δικούς σας. Δεν αξίζει.

Comments are closed.