Θυμάστε το δημοσιογράφο Θοδωρή Δρακάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Κοινοποίηση:
drakakis_simera

Θυμάστε το δημοσιογράφο Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος έγραψε ξεχωριστή ιστορία με τα ουκ ολίγα χρόνια στο δελτίο του Star; Δείτε, λοιπόν, πώς είναι σήμερα ο παρουσιαστής και για ποιο λόγο αποφάσισε να εξαφανιστεί από την τηλεόραση.

Ο ίδιος, μετά από 21 χρόνια στο κανάλι, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά και την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Τήνο. Μια ζωή πολύ διαφορετική από εκείνη που είχε συνηθίσει, μια ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους λαμπερούς προβολείς των στούντιο, έχοντας πρόσφατα μάλιστα γίνει παππούς. «Εδώ μπορώ να ηρεμήσω, εδώ έχω αληθινούς φίλους που αγαπάω και με αγαπούν. Είναι καιρός να αφιερώσω λίγο χρόνο στη γυναίκα μου», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

drakakis1_1200x860

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παλιό δουλειά και εννοώ (παλιό δουλειά) επειδή εισαι 24 ώρες standby… Και αυτή η δουλειά σε αλλάζει λόγο του ότι βλέπεις πολλά πράγματα που ούτε θα περνούσαν από την αντίληψη σου ότι συμβαίνουν οπότε λενε κάποτε και αυτοί ότι πρέπει να ζήσουν με της οικογένειες τους γιατί τα χρόνια είναι αμέτρητα άλλα είναι η ζωή μικρή!

Comments are closed.