Θυμάστε το δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο; Δείτε πώς είναι σήμερα – Η στιγμή που βρέθηκε κοντά στο θάνατο

Κοινοποίηση:
liatsos_aimilios_pos_einai

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει γράψει τη δική του ιστορία ως παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων; Δείτε πώς είναι ο ίδιος σήμερα, έχοντας προ ετών βρεθεί κοντά στο θάνατο.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, μάλιστα, θέλησε να μιλήσει για τις δύσκολες αυτές ημέρες αλλά και για τη δίαιτα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο, με μία συνέντευξη του σε εφημερίδα το 2016 να συγκλονίζει.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται αυτό τον καιρό στο κανάλι Kontra, έχοντας στο παρελθόν διατελέσει στον ίδιο ρόλο στο Mega και το Star, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε η Σοφία Παπαϊωάνου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, υπήρξε μια έντονη κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον υπουργό Ανάπτυξης να ακυρώνει την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Το τελευταίο διάστημα περάσατε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σας.

Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ημουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά από μια τέτοια περιπέτεια θα πρόσεχαν περισσότερο τον εαυτό τους. Εσείς επιστρέψατε αμέσως στη δουλειά.

Δυστυχώς, πρέπει να εργάζομαι πολλές ώρες. Έχω την εκπομπή μου στο Kontra channel και την εφημερίδα Kontra news, οπότε δεν είναι εφικτό να δουλεύω λιγότερο. Η εκπομπή μου το βράδυ είναι δύσκολη ώρα μεν, αλλά, από την άλλη, με γεμίζει ικανοποίηση γιατί η επιτυχία της είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Το πρόβλημα στην υγεία σας προέκυψε έπειτα από μία δίαιτα που κάνατε;

Ναι. Εκανα μόνος μου μια δίαιτα, «την είδα» και επιστήμονας. Έκανα το εξής… μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Μπορεί να χάνεις λίπος, αλλά χάνεις και μυϊκό ιστό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: