Θυμάστε την αρραβωνιαστικιά του Κατακουζηνού; Δεν έχετε ιδέα με ποιον άλλο ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι παντρεμένη

Κοινοποίηση:
sperelaki_simera

Θυμάστε τον χαρακτήρα της Αλεξάνδρας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», την ξινή ξανθιά που ήταν η αρραβωνιαστικιά του Κατακουζηνού… για μια νύχτα; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, έχοντας παντρευτεί άλλο πασίγνωστο ηθοποιό της σειράς.

Η Κάτια Σπερελάκη έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και, τελευταία φορά που την εντοπίζουμε στην τηλεόραση, είναι το 2008 στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», με την ίδια μάλιστα να μοιράζεται τη ζωή της με τον πρωταγωνιστή εκείνης της σειράς.

Πρόκειται, φυσικά, για τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος είχε παίξει το ρόλο του ψυχαναλυτή της Βλαχάκη στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1. Οι δυο τους έχουν περάσει μια υπέροχη ζωή μαζί, τόσο προσωπικά όσο και στο σανίδι, με έναν άλλο ηθοποιό της σειράς να είναι αγνώριστος.

Οι στιγμές τους στη σκηνή

Το ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο «Ο Κήπος» εν έτει 2020, μοιραζόμενο την ίδια σκηνή, με τον Στέλιο Μάινα μάλιστα στο παρελθόν να έχει σκηνοθετήσει παράσταση με τη συμμετοχή της Κάτιας Σπερελάκη στο σανίδι.

Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Μπρούς Γκόυτς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά μιλούσε για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός.

Ευτυχισμένοι εδώ και 30 χρόνια

Ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους και μετά από έναν μεγάλο έρωτα παντρεύτηκαν και έκαναν έναν γιο που σήμερα είναι 28 χρονών. Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις καθώς δεν τους αρέσει η δημοσιότητα παρά μόνο αν βοηθάει τη δουλειά του.

sperelaki_mainas

Ο… φτυστός γιος τους
Ο 26χρονος Ιωσήφ Μάινας φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του, αφού το… καλλιτεχνικό σαράκι δεν τον άφησε ανέπαφο.

Σπούδασε θεατρολογία στο πανεπιστήμιο, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι η σκηνοθεσία.

Μάλιστα πριν από περίπου 10 χρόνια συμμετείχε, ως ηθοποιός όμως, σε ταινία μικρού μήκους, ενώ συμμετείχε επίσης στο Φεστιβάλ Δράμας και άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: