Θυμάστε την Καλλιόπη Ευαγγελίδου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Τατιάνα από την Λάμψη

Κοινοποίηση:
seiraposeinaisimera

Έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Τατιάνα», κόρη του «Γιάγκου Δράκου» στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, όπου παρέμεινε για επτά συνολικά χρόνια μέχρι και τον ενδέκατο κύκλο και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια.

Στην συνέχεια η Καλλιόπη Ευαγγελίδου εμφανίστηκε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, όμως αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στις Σέρρες για χάρη της οικογένειάς της. Εκεί ζει ως σήμερα με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε πλέον στην μικρή οθόνη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με το θέατρο και την υποκριτική, αφού είναι πλέον καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών παίζοντας και σε παραστάσεις του.

Αυτό θα συμβεί και το φετινό καλοκαίρι, αφού η ηθοποιός θα παίξει στην παράσταση «Βασίλισσα Αμαλία», όπως αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Backstage εικόνες για τη Βασίλισσα Αμαλία, παράσταση που ανεβαίνει με την έμπνευση και τη σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολάρι, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου κι εγώ ενσαρκώνουμε τη Βασίλισσα Αμαλία και η λήψη είναι στο athenscitymuseum,την πρώτη κατοικία της Βασίλισσας Αμαλίας».

poseinaisimera

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: