Θρίλερ στο Μοσχάτο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία τον 85χρονο πατέρα της ως κρούσμα κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
1

Συνέβη στο Μοσχάτο! Ο 85χρονος ξεπόρτιζε, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας – Η κόρη του είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να τον ελέγχει λόγω απόστασης


Μέχρι τον Εισαγγελέα έφτασε η κόρη ενός 85χρονου προκειμένου να βάλει «φρένο» στις άσκοπες μετακινήσεις του ηλικιωμένου πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και παρόλα αυτά ξεπόρτιζε κάθε τρεις και λίγο.

Και έτσι θεώρησε προτιμότερη λύση να τον καταγγείλει στις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ως περιστατικό κορωνοϊού που κυκλοφορεί ανέμελος στο δρόμο θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Ανέφερε στον εισαγγελέα ότι ο πατέρας της μένει μόνος του σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο και πως δεν ήταν σε θέση να τον προσέχει διότι κατοικεί σε άλλη περιοχή, κάπου προς την Ελευσίνα. Ο 85χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις της κόρης του να παραμείνει εσώκλειστος για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ωσότου αρθούν από την κυβέρνηση τα περιοριστικά μέτρα και συνέχισε να κυκλοφορεί αμέριμνος στη γειτονιά του, ακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ευτυχώς ενημέρωσε. Τα γερόντια είναι ανεξέλεγκτα. Γιαυτό την πληρώσαμε ολοι

Comments are closed.