Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού Παναγιώτη Ραπτάκη! Έξαλλος με την Εκκλησία ο Σπύρος Μπιμπίλας… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
111

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τον θάνατο του ηθοποιού Παναγιώτη Ραπτάκη, προβαίνοντας παράλληλα σε μια δημόσια καταγγελία. Ο λόγος; Η εκκλησία που αρνείται να τελέσει εξόδιο ακολουθία στον ηθοποιό, καθώς τελευταία του επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί.


«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ. Καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΣΑΙ’ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ? ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ ?ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑΡΡΩ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ
    ΩΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΩΣ ΑΔΙΚΙΑ..ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ…ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΗΚΤΥΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥ ΕΜΠΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΠΥΡΟ…ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟ ΘΕΛΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ !!!!! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΠΥΡΟ…….

Comments are closed.