Θρίλερ με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη! Η κόρη του Μίκη, στέλνει sos! Της έκοψαν το ρεύμα. “Θα δέσω μια θηλιά… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
margarita

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, ζει δραματικές στιγμές, αφού ζει σε ένα σπίτι που δεν έχει ρεύμα και φαγητό. Μάλιστα, όπως ίδια ανήρτησε στο facebook «εκμεταλλεύτηκε» έναν γείτονα προκειμένου να μπορέσει να στείλει το SOS και να ζητήσει βοήθεια.

Μάλιστα, μετά την ανάρτησή της, η Μαργαρίτα Θεοωράκη μίλησε στην εφημερίδα Espresso, εξηγώντας την κατάστασή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Άεργα λαμόγια που έχουν μάθει να σιτίζονται τζάμπα !!! Κόκκινα τσιμπούρια που το μόνο που έμαθαν να κάνουν είναι να ρουφάν το δημόσιο χρήμα !!! Υποθέτω ούτε μια ημέρα εργασίας, ούτε ένα ένσημο !!! Και φυσικά ιχνος αξιοπρέπειας !! Δώστε της μια σύνταξη ρε παιδιά 1000 ευρώ, γιατί τα πουράκια είναι ακριβά !!! Εμείς όταν με το καλό συμπληρώσουμε 40 χρόνια εργασίας, θα λάβουμε κάτι ψιλά για σύνταξη !! Τώρα βέβαια μέσα στο βάζο που θα βρίσκομαι, δεν ξέρω πως θα την εισπράξω…

  2. Καποτε η Χ.Α εκανε δωρεαν διανομη τροφιμων σε Ελληνες. Τα καναλια ομως τα ονομαζαν “συσσιτια μισους“ και πολλοι συμφωνουσαν.Ας ζησουν τωρα με την πεινα της αγαπης.

  3. Πόσα σκυλογατια εχετε;
    Ποια η προϋπηρεσία σας;
    Με ποιο τρόπο βιοποριζεστε;

  4. Και σε μας κόψανε το ρεύμα στη δουλειά μας στο σπίτι μας δε βάζουμε πετρέλαιο το χειμώνα σκεπάζουμε τα παιδιά μας με κουβέρτες μένουμε ΝΗΣΤΙΚΟΊ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ.. αλλά έχουμε μάθει να επιβιώνουμε κ όχι να παρακαλάμε.. εύχομαι να πάθετε τα ίδια οι όμοιοι σου για να μάθετε πώς είναι μια ζωή στο γαμηση από την ώρα που σε γεννά η μάνα σου…όπως το 60% αυτής της χώρας που δυστυχώς κοιμάται…
    Υ.Γ ότι έγραψα το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμα..

  5. Στην ίδια κατάσταση είναι χιλιάδες φτωχοποιημενοι Έλληνες αλλά το κράτος δεν τους κοιτάει. Το κόμμα του λαού τι κάνει; Γιατί δε μοιράζει λεφτά στον κοσμο; Αφού οι περισσότεροι αριστεροι ειναι πάμπλουτοι γιατί δεν δίνουν την περιουσία τους στο λαο; Αυτό λέει και η ιδεολογία τους.

  6. H Mαργαρίτα η Μαργαρώώώ, δεν έχει φως ούτε νερόόό, μα έχει μιά πουράκλα νααα

  7. Τοξικομανής από πολύ νεαρή ηλικία η κόρη του Μίκυ μαους . Ο γιος του τα ίδια , πέθανε από ηρωινη πριν χρόνια.

  8. Αυτη περιμένει να ζήσει με τη φήμη του πατέρα της. Για να ζει από τις συναυλίες προφανώς έχει κατοχυρώσει δικαιώματα. Μόνο που δεν είναι μο ο η κυρία που πεινάει είναι όλοι οι μουσικοί που δεν ονομάζονται κιόλας Θεοδωράκηδες. Τι βγήκε να τη λυπηθουμε; τα παιδάκια που διαβάζουν με τα κεριά; ξεφτιλίζει τον πατέρα της έτσι. Καλά λένε κάποιοι. Ας πάει στο ΚΚΕ για βοήθεια. Μη σου πω και στην ΝΔ γιατί κι από κει είχε περάσει ο αριστερός πατέρας της

  9. Πήγαινε στο ΚΚΕ για βοήθεια συντρόφισσα!!!

  10. Αν έφθασε σε τέτοιο σημείο ανέχειας,με τον πατέρα ζωντανό και 4 γιους αν δεν κάνω λάθος κάτι συμβαίνει,όσοι τους ξέρουν θα γνωρίζουν την αλήθεια. και στην τελική βοήθεια ζηταει ναι φαντάζει ψέμα όμως οι καιροί είναι περίεργοι!!!

  11. Και λίγα της είπανε… Ανεμομαζώματα Διαβολοσκορπισματα…

  12. Δήλωσε δενδριτης ρομα, να έχεις τσάμπα ρεύμα, νερό, και επιδόματα!!!

  13. NA ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  14. ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ….. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. AΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, EASY COME, EASY GO….

  15. …..τις ελεγα να ψηφισει τακημητσο αλλα δεν ηθελε……

  16. Ναι. Και πολλοί άλλοι είναι στην ίδια και σε χειρότερη κατάσταση (άστεγοι), από την κυρία αδερφή του Μίκυ η του Ντόναλντ η δεν ξέρω ποιου αλλου “γνωστού”!

  17. Καλομαθανε οι βδέλλες τοσα χρονια να ρουφανε το αιμα του Ελληνικού λαού και τους κακοφαίνεται τωρα.
    Να πας να δουλέψεις κυρα μου όπως κανει ολος ο κόσμος.
    Βαρέθηκα να σας πληρώνω κοπριτες του κερατα…

  18. Δήλωσε πρόσφυγας μετανάστης, να έχεις τσάμπα ρεύμα, νερό, και επιδόματα!!!

  19. Να την βοηθήσει το ”κόμμα του λαού” …το ”κόμμα του λαού” έχει τα περισσότερα χρήματα από όσα έχουν όλες μαζί οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις στην Ελλάδα…..έχει όμως και καβουράκια στις τσέπες του…οπότε δεν βλέπω να γίνεται κάτι……

  20. ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ !!!!
    Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ???

  21. Τα 22 σκυλάκια και 35 γατάκια τι τα θέλει όμως δεν μας εξηγεί Αφού δεν έχει στον ήλιο μοίρα?
    Τώρα γιατί μου θυμίζει το γιο της Βουγιουκλάκη κάπου.

  22. ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΥΡΑ ΘΟΔΩΡΑΚΕΝΑ .
    ΑΙΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

  23. Κλασσική τεμπέλα ΕΑΜοβουλγάρα. Τα περιμένει όλα από το κράτος. Αϊ σιχτίρ..

  24. Να βοηθήσω έχω όλη την καλή θέληση, θα σου πληρώνω φως νερό τηλέφωνο ΕΝΦΙΑ και τα απαραίτητα της διαβίωσης σου και θα εισπράττω κάθε μήνα τη βουλευτική αποζημίωση του πατέρα σου καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα έργα του. Είμαστε σύμφωνοι;

  25. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας πάρα πολύ σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και αυτό δεν χωράει αμφιβολία.
    Τα παιδιά του όμως σαν αυτόνομες προσωπικότητες θα έπρεπε να φωτίσουν την κοινωνία με τις δικές τους αξίες και ικανότητες και όχι να είναι μία ζωή ετερόφωτα του πατέρα τους.
    Το ότι είναι κόρη του Μίκη Θεοδωράκη δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι πρέπει να είναι και κάτι το αξιόλογο η ίδια.
    Συνήθως δε οι γόνοι διάσημων καλλιτεχνών επιστημόνων μεγαλοεπιχειρηματιών και γενικά ανθρώπων που έχουν δώσει όλο τους το είναι στην καριέρα τους είναι παιδιά προβληματικά γιατί οι γονείς τους δεν ασχολήθηκαν σχεδόν ποτέ μαζί τους μία και ήταν αφοσιωμένοι σε αυτό που έκαναν.
    Παιδιά που ζούσαν σε ένα περιβάλλον χλιδής, πλούτου και που δεν ανέπτυξαν ποτέ το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.

    Υ.Γ: Δεν θα μπορούσα να μη σχολιάσω και κάτι από τη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο. Ρεύμα δεν έχει, φωτίζει με λάμπα το δωμάτιο της, αλλά το πουράκι …. πουράκι!!! Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες καλή μου.

    1. Ολα αυτά που επισημαίνετε είναι δυστυχώς πικρές αλήθειες. Δεν χρειάζεται όμως η έστω και μικρή δόση κακίας σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Comments are closed.