Θρίλερ με την εξαφάνιση του οδηγού ταξί στην Αιδηψό – Νέες μαρτυρίες

Κοινοποίηση:
720_711691_8445a0db66-8708a18bce059935

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του οδηγού ταξί στην Αιδηψό. Από την Κυριακή 21 Ιουλίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του από το σπίτι, όπου έμενε μόνος του, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ. Το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε εκεί στην Αιδηψό. Το ταξί του βρέθηκε παρκαρισμένο σε διαφορετικό σημείο από αυτό που συνήθιζε.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με πρόσωπα που φέρεται να είχαν έναν περίεργο ρόλο στην υπόθεση του Γιώργου Στεργίου, 45 χρόνων. Αίσθηση προκάλεσε η συνομιλία ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του αγνοούμενου, που όπως πολλοί υποστήριζαν, είχαν κακές σχέσεις. Ο ίδιος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει στην έρευνα.

«Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς πήγα στο εξοχικό μου στην Αιδηψό, πάντως είχα πληροφορηθεί την εξαφάνιση. Δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Δεν ισχύει αυτό που λένε πως τον είχα απειλήσει. Το τι συνέβη τη νύχτα πριν χαθεί με τα γραπτά μηνύματα, μου το μετέφερε η σύζυγος, με την οποία δεν είμαστε πια μαζί. Δε θα μπω στη διαδικασία του τι λέει ο καθένας για εμένα. Δε σας κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί με την όλη ιστορία. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα-μυστήριο

Στο σπίτι του υπήρχαν γυναικεία ίχνη, όπως παρατήρησε φίλος του που γνώριζε καλά τον χώρο. «Έχει μπει γυναίκα στο σπίτι του Γιώργου. Το καταλάβαμε από τα βίντεο που είδαμε στην εκπομπή σας. Δεν ήταν η εικόνα που ξέραμε στο χώρο του», λέει ο φίλος του. «Ο Γιώργος είχε παρτίδες με μια κοπέλα που εργαζόταν σε ένα καφέ στη Χαλκίδα. Απ’ ότι μου είχε πει, κάτι έγινε με δυο μπράβους και τον έδιωξαν από εκεί. Δεν ξέρω αν είχε σχέση μαζί της, αλλά αυτό άφηνε να εννοηθεί», κατέληξε.

Το «Τούνελ» εντόπισε τη γυναίκα που είπαν ότι διατηρούσε σχέση με τον 45χρονο. «Δούλευα σε καφέ και ερχόταν ο άνθρωπος για δουλειές του στη Χαλκίδα και έπαιρνε από εμάς καφέ. Δεν έχουμε βγει έξω, δεν κάναμε παρέα. Δεν ξέρω ποιος και γιατί τα λέει αυτά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να βρω και τον μπελά μου, εγώ είμαι σε σχέση. Είναι βλακείες αυτά που ακούω, μη με ξαναενοχλήσετε και μη με ανακατεύετε. Δεν έχω καμία σχέση με το παιδί».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του οδηγού ταξί έχει καταθέσει μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων από πρόθεση και έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας.

Πηγή: anikolouli.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: