Θρίλερ για την Μενεγάκη και τον Ματέο: Το ροζ βίντεο σε παραλία της Άνδρου, οι εκβιασμοί και τα εφιαλτικά μηνύματα

Κοινοποίηση:
1

Έναν εφιάλτη ζει η Ελένη Μενεγάκη με το ροζ βίντεο που ετοιμάζεται να βγεί στο φως της δημοσιότητας!

Τρυφερές της στιγμές με τον Ματέο θα αποκαλυφθούν κι επικρατεί πανικός στο σπίτι της!

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μια πολύ παράξενη υπόθεση έχει μπλεχτεί η παρουσιάστρια!

Άγνωστος άνδρας φαίνεται πως τράβηξε βίντεο την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα! Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια απομονωμένη παραλία με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και ενώ χαλάρωναν μόνοι τους κάτω από το ξενοδοχείο τους εκείνος με σκάφος μέσα στη θάλασσα μαγνητοσκόπησε το ζευγάρι χωρίς την θέλησή του σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Ελένη έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο instagram και μόλις το άνοιξε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς ο άντρας της έστειλε κάποια στιγμιότυπα από το βίντεο που έχει στην κατοχή του, που όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας, δεν περιέχει πολύ προσωπικές στιγμές με τον Ματέο αλλά δεν παύει να έχει κάποιες στιγμές τους!

Μάλιστα, την απείλησε πως έχει κι άλλο βίντεο στην κατοχή του με πιο… πιπεράτο περιεχόμενο και ζητούσε χρηματικό ποσό για να μην το φέρει στο φως της δημοσιότητας!

Η Ελένη, έντρομη, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μάκη και αφού εκείνος πρώτα την καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά, απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος!
Η παρουσιάστρια του ALPHA, μπορεί να μην ασχολείται με όσα γράφονται για εκείνη και τον σύντροφό της γενικά, αλλά αυτή την φορά έφτασε στα όρια της και σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον, είναι έτοιμη να κινήσει γη και ουρανό για να βεβαιωθεί και πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα γίνει ποτέ δημόσιο αλλά και πως θα εξαφανιστεί πλήρως!

Είναι έτοιμη να πάει μέχρι και στα δικαστήρια γι αυτό!

Πηγή: Youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι ασχολειστε μωρε με τη πλουσια κολογρια, αφηστε την να ζει το ονειρο της οτι θα τα παρει και αυτη μαζι της…

  2. Βλεπει να πεφτουν τα ποσοστα και ειπε δεν κανω κατι για να ασχοληθουν παλι μ εμενα.

    1. οχι βρε…ενα κοκκινομούστακο στουκάκι ρουφούσε!

  3. Πάμελα Άντερσον – Τόμυ λι σεξ τεϊπ στα Ελληνικά !

  4. καλα δεν ντρεπεται 60 ετωνε γυναικα να κανει παιχνιδια στη ν αμμο αντι να πεει στο μοναστηρι του Ευδικιμου να κανειμακαροναδα για τους πιστους

  5. Όπως λέει και ο Μπέκας στα σχόλια ”ας το πιστέψω”

Comments are closed.