Θρήνος! 19χρονος σμηνίτης τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό όπλο του

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ (3)_6

Ένα νέο παιδί θρηνεί η αεροπορία! Ένας 19χρονος σμηνίτης, την ώρα που ήταν σε υπηρεσία, τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό όπλο.

Η ανακοίνωση:

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, o Σμηνίτης Ζ.Μ., ετών 19, ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, ευρισκόμενος εν υπηρεσία. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όταν υπηρετούσα στο Πολεμικό Ναυτικό,θυμάμαι ένα πρωί στην έπαρση της σημαίας.Ένας στρατεύσιμος τη στιγμή που η σημαία ανέβαινε στον ιστό,άρχισε να μιλά στον δίπλα.Μετά ενώπιον όλων των στρατιωτικών,τον επέπληξε ο αξιωματικός αγήματος.Και ο ναύτης…άρχισε να κλαίει!!!Δεν είχε καν τον ανδρισμό να δεχτεί τη δίκαιη επίπληξη με το κεφάλι ψηλά,όπως θα άρμοζε ό,τι κι αν είχε κάνει.(Στο στράτευμα όταν σε ελέγχουν,δεν σκύβεις ποτέ το κεφάλι.Όχι από αλαζονεία αλλά υπερήφανα να δέχεσαι την ποινή).Κατα τ`άλλα…θα ξεσκίσουμε τους τούρκους.

  2. Λυπάμαι πολύ για το νέο αυτό παιδί που μάλλον χάθηκε άδικα, αλλά και πάλι εγώ υπηρέτησα στον στρατό κοντά στα δύο χρόνια σε μιά μάχιμη μονάδα με πολλές ασκήσεις, πειθαρχία, τιμωρείες και καψόνια.
    Υπήρξαν και τότε αυτοκτονίες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως σήμερα.
    Στην συνέχεια υπηρέτησσ στην ΕΛΑΣ από το 1985 μέχρι το 2021, όταν παρουσιάστηκα στην υπηρεσία που έμεινα πάρα πολλά χρόνια, σε πόλη της Μακεδονίας, δέν υπήρχε ούτε ένας άνδρας υπηρεσία γραφείου για λόγους υγείας.
    Πρόσφατα που αποστρατεύτηκα η υπηρεσία μου και οι άλλες δυο συστεγαζόμενες υπηρεσίες έχουν σπό 10-15 τουλάχιστον άνδρες ή γυναίκες υπηρεσία γραφείου λόγο υγείας.
    Τί να πώ, τα σχόλια δικά σας.?

  3. ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ????,

  4. ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ… ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    1. ΣΜΗΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΚΕΓΚΕ;

  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ 19ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. RIP. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Comments are closed.