Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε σε μπυραρία (βίντεο)

Κοινοποίηση:
kideia-2

Θρήνος στο «ύστατο χαίρε» στον 32χρονο αστυνομικό, ο οποίος δολοφονήθηκε από 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στους Ταγαράδες.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία κρατάει τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια και φωνάζει «γιατί παλικάρι μου, γιατί».

Η σορός έφτασε στην εκκλησία με πομπή. Δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά συνόδευσαν την σορό του 32χρονου αστυνομικού από το νεκροτομείο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων. Παρόντες στην κηδεία είναι και συνάδελφοί του.

Την ίδια ώρα, το κατώφλι του 4ου ανακριτή Θεσσαλονίκης περνάει αυτή την ώρα, ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του επίσης 32 ετών κουμπάρου του.

Σε βάρος του 44χρονου κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ενώ παραμένει υπό κράτηση μετά την απολογία του στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Υποτιμησαν τον πρεζάκια από το Όσλο….η ηγεσία χαλαρή λες και δεν συμβαίνει τίποτα κουβεντούλα γραβατα κοστουμι λες και πάτησαν καμία γάτα στην άσφαλτο…από την μία κάτσε σπίτι είσαι ενστολος πιες με τα φιλαράκια φάτε περάστε καλά σπίτι θα ήσουν εδώ σήμερα

  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ

  3. Όταν βρίσκεσαι σε μπαρ στις 5 το πρωί,κάτι δεν πάει καλά.ηταν και μπατσος τρομάρα του…θα έπρεπε να ήταν σπίτι του και το πρωί στην υπηρεσία του.Τα ήθελε και τα έπαθε, αιλυναραδες νεοραγιαδες

  4. Αν είναι δυνατόν. Αλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε τζάμπα. Και φυσικά Έλληνας.
    Καλό του ταξίδι και κουράγιο, όσο μπορουν, στην οικογένεια.

  5. Στις βόρειες χώρες το ποτό είναι κρατικό, διανέμεται με μέτρο. Έρχονται εδώ για να ξεδώσουν και να πιουν όσο θέλουν.

Comments are closed.