Θρήνος στο Χόλιγουντ: Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις της ηθοποιού Αν Χεκ

Κοινοποίηση:
αν χεκ

Θρήνος στο Χόλυγουντ για τον χαμό της Αν Χεκ. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την Παρασκευή (12/8) την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, έχοντας πρώτα παλέψει για μία εβδομάδα για τη ζωή της, μετά το τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες (5/8).

Συγκεκριμένα, τράκαρε πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Έκτοτε για επτά ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κώμα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές δεν είχε πιει αλλά είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. 

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της χθες, λίγο πριν τις 9:00 και αφού η Χεκ αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ.  Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι παρέμεινε συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram

Στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο, βλέπουμε την ηθοποιό να χαμογελάει ενώ βρίσκεται στο πλατό μιας ταινίας με τον Joey Lawrence και τη σύζυγό του Samantha Cope Lawrence.

«Καλές στιγμές στα γυρίσματα με τους Lawrence Bros!», έγραφε η ίδια στη λεζάντα.

Την προηγούμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η Χεκ είχε ανεβάσει και ένα βίντεο από τα γυρίσματα. «Η καλοκαιρινή μου δουλειά!», έλεγε χαρούμενη και χαμογελαστή φορώντας ένα πουά καλοκαιρινό φόρεμα και ένα κρεμ καπέλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: