Θρήνος στην Κρήτη για τον 51χρονο πατέρα τριών παιδιών που καταπλακώθηκε από δέντρο

Κοινοποίηση:
ΔΕΝΤΡΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, λίγες ώρες μετά το ασύλληπτο δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής 50 ετών που καταπλακώθηκε από δέντρο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο 51χρονος βρήκε το θάνατο κάτω από το πελώριο δέντρο όταν σταμάτησε με την μηχανή του σε φανάρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, με συνεχή κίνηση οχημάτων.

Ένα μεγάλο πεύκο, το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και το οποίο χρόνια τώρα είχε πάρει κλίση, έπεσε μέσα σε δευτερόλεπτα πάνω στον άνδρα, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να μην μπορούν να κάνουν τίποτε για να αποφευχθεί το κακό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. «…….. και το οποίο χρόνια τώρα είχε πάρει κλίση,….» ααααααα άψογα…. η τοπική αρχη μαλλον θαύμαζε την κλίση του δένδρου και ισως αργότερα να το διαφήμιζε οπως κανουν με τον πυργο της Πίζας. Δεν ειναι μονο ξεφτυλα αλλά το όριο της ξεφτυλας εχει προ πολλου ξεπεραστεί και πολλαπλασιαστεί. Αδιανόητο οτι ανθρωπος εχασε την ζωη του εξαιτίας της ανικανότητας της τοπικής διοίκησης. Ανυπαρκτο κρατος.

  2. φταιει το δενδρο που επεσε, η μηπως ο αρμοδιος βλαχοαντιδημαρχος? μηπως το δενδρο επρεπε να κοπει απο πριν? και βεβαιως ΝΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΥς ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

  3. Ίνας ακόμη Δήμος ΑΝΙΚΑΝΟΣ γεμάτος άχρειστους κηφήνες να πράξει τα αυτονόητα

Comments are closed.