Θρήνος για τον Εμίλ: Πού εντοπίστηκε το κρανίο του – Πού στρέφονται οι έρευνες

Κοινοποίηση:
ΦΧΨΒΦΔΒ

Αυλαία με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε στις έρευνες των γαλλικών Αρχών για την εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ στη Μασσαλία. Οστά που ανακάλυψαν περιπατητές κοντά στο χωριό Le Haut Vernet όπου ζουν οι παππούδες του επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν στο άτυχο αγόρι.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ δεν βρέθηκε ολόκληρος ο σκελετός, αλλά το κρανίο και ορισμένα κοκάλα.Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την είσοδο στο χωρίο σε όσους δεν σχετίζονται με τις έρευνες από την 27η Μαρτίου. Τα οστά του θα υποβληθούν εγκληματολογική ανάλυση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Συντετριμμένοι οι γονείς

«Όλα τα δόντια έχουν επίσης ανακτηθεί, αλλά κάποια άλλα κομμάτια λείπουν. Drones και σκύλοι χτενίζουν την περιοχή. Ίσως μέρη του σώματος να τα πήραν άγρια ζώα, αλλά καμία θεωρία δεν αποκλείεται», επεσήμανε πηγή μιλώντας στη Mail Online.

Οι γονείς του παιδιού κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι συντετριμμένοι για το άδοξο τέλος των πολύμηνων ερευνών. «Για τους γονείς, είναι πολύ περίπλοκο. Δεν υπάρχει ανακούφιση, η θλίψη είναι άπειρη, είμαστε όλοι απογοητευμένοι», σχολίασε η δήμαρχος της πόλης όπου κατοικούν τα τελευταία δύο χρόνια.

O δήμαρχος του  Le Haut Vernet δήλωσε ότι η χωροφυλακή είχε ερευνήσει το σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του Εμίλ. «Είναι απίθανο τα ζώα να μεταφέρουν ανθρώπινα λείψανα πίσω στο χωριό όπου κάποιος εξαφανίστηκε. Αυτό οδηγεί στη θεωρία ότι κάποιος έφερε τα λείψανα πίσω, και ενδεχομένως πολύ πρόσφατα», σχολίασε πηγή.

Το παιδί φιλοξενούσαν οι παππούδες του όταν εξαφανίστηκε, καθώς, οι γονείς του ήταν σε διακοπές. Μάρτυρας ανέφερε ότι είδε τον παππού του έξω να κόβει ξύλα περίπου την ώρα που ο Εμίλ εξαφανίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response