Θρήνος: Πέθανε από κορωνοϊό ο Κώστας Σεργιάδης

Κοινοποίηση:
sergiadis_thanatos

Θρήνο σε όλη την ελληνική ομογένεια προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κώστα Σεργιάδη, ο οποίος κατέληξε από κορωνοϊό.

Ο ίδιος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο του Λονγκ Άιλαντ και το site της ομογένειας anamniseis.net έκανε αφιέρωμα στον ίδιο, γράφοντας τα εξής:

Τα παιδιά του, λίγο μετά την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα τους έγραψαν στις «Αναμνήσεις»: «Ο πατέρας μας, όπως γνωρίζουν πολλοί, ήταν καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ήταν στοργικό πατέρας όσο ελάχιστοι και έκανε το παν για την οικογένειά του. Ήταν πάντα εκεί για μας τόσο στις εύκολες και ευχάριστες μέρες, όσο και στις δυσάρεστες στιγμές και μας έδειχνε πάντα το σωστό από το λάθος. Ήταν στοργικός με όλη τη σημασία της λέξεως πατέρας και παππούς. Ήταν το πρότυπό μας.

Ήταν ο ήρωάς μας. Ήταν ο δάσκαλός μας και ο καλύτερός μας φίλος».

Η αδελφή του, τα παιδιά του και η σύντροφός του Μαρία Ιορδανίδη οι οποίοι την τελευταία εβδομάδα καλούσαν τους συγγενείς και τους φίλους να προσευχηθούν υπέρ της ταχείας ανάρρωσης του Κώστα το πρωί του Σαββάτου ανάρτησαν τη θλιβερή είδηση για την εκδημία του πολυαγαπημένου τους Κώστα και από την μοιραία εκείνη στιγμή μέχρι και ετούτη την ώρα τα συλλυπητήρια μηνύματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η σύντροφός του τον αποχαιρέτησε για πάντα το Σάββατο με τον πιο συγκινητικό τρόπο… «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, πάλεψες τόσο πολύ… Περίμενες να έρθω να σου πιάσω το χέρι και μετά είπες γεια… καλό ταξίδι Κώστα μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: