«Θεός του Χάους»: Ο τεράστιος αστεροειδής που θα περάσει το Σάββατο από τη Γη (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
asteroeidis

Ένας τεράστιος αστεροειδής που πήρε το όνομά του από τον Αρχαίο Αιγυπτιακό Θεό του «Χάους» θα είναι ορατός αυτήν την εβδομάδα αφού θα περάσει από τη Γη, αλλά σε ασφαλή απόσταση.

Ο διαστημικός βράχος Apophis, όπως τον αναφέρουν οι επιστήμονες, θα έρθει σε απόσταση 10.471.577 μιλίων από τη Γη, θα μας ξεπεράσει λίγο μετά τη 1 π.μ. το Σάββατο (6/3). Όσον αφορά στην πιθανότητα σύγκρουσης, οι ειδικοί επισημαίνουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού ο αστεροειδής  θα πετάξει πολύ μακριά και συγκεκριμένα, περίπου 43 φορές την απόσταση από τον πλανήτη μας έως το φεγγάρι.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος αστεροειδής θα είναι ορατός από τα τηλεσκόπια και θα βρίσκεται επίσης εντός της εμβέλειας ραντάρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παιδια μην το μελετατε….Μην το μελετατε γιατι με αυτον τον κατσικοποδαρο, μονο μετεωριτης δεν επεσε και πολεμος δεν εγινε στην Ελλαδα……. Ακομα……Μεχρι να φυγει εχουμε καιρο……..

  2. Έλεος με τον πρωθυπουργό και το κληρονομικό χάρισμα της γκαντεμιάς. Μήπως είδαν λάθος και είναι βουλευτής κι όχι μετεωρίτης, γιατί αυτοί πάνε σαν τους κομήτες.

  3. Ας ελπίσουμε να μη βγει ο γουρλομάτης και κάνει δηλώσεις για το μετεωρίτη

  4. Κλείστε το γουρλομάτη στο σπίτι του και πετάξτε το κλείδι αλλιως τη γ@μήσαμε

Comments are closed.