Θετικοί στο… AIDS εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
11111

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε συμβόλαιο ύψους 1 δισ.$ με την εταιρεία CSL Limited για εμβόλιο κορωνοϊού, ύστερα από δείγματα εθελοντών που είχαν κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία ήταν θετικοί στο… AIDS!

Η συμφωνία αφορούσε την προμήθεια 51 εκατ. δόσεων για το εμβόλιο που είχε αναπτύξει η CSL σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland.

Η συμφωνία τερματίστηκε, όταν εθελοντές οι οποίοι είχαν μετάσχει στο πρόγραμμα ως δια μαγείας βρέθηκαν να έχουν AIDS! Όπως διευκρινίστηκε τα δείγματα για AIDS αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένα, άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν το πρόγραμμα  καθώς, όπως ανέφεραν ότι τα δείγματα αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο  λόγος για τον οποίο βρέθηκαν με AIDS οι εθελοντές ήταν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιεί μέρη από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο HIV και που κάνει το εμβόλιο πιο σταθερό στην αντιμετώπιση της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παλι καλα που ακυρωσαν τη συμφωνια, εαν ηταν εδω θα ειχε ως εξης: θα κατηγορουσαν τους εθελοντες οτι πηγαιναν χωρις προφυλαξεις και κολλησαν τον ιο και θα συνεχιζαν το μπολιασμα και στα υπολυπα προβατα, αν αρωσταιναν και αυτοι θα εβγαζαν μια μουφα δημοσκοπηση μεσω των αργυρωνυτων μεσων μαζικης εξημερωσης οτι ο κοσμος δεν τηρει τα μετρα σεξουαλικης προφυλαξης, μετα απο καιρο που θα αυξανοταν τα κρουσματα θα εσκαγε ενα μεγαλο σκανδαλο που μετα απο καιρο θα σιωπουσε, επισης αν και εφοσον δεν υπηρχε νομικη ασυλια προς την εταιρια οπως αυτη που ζητα η Pfizer σε περιπτωση προσφυγης σε καποιο δικαστηριο θα αθωονονταν απο πλευρας ποινικου και θα εδιναν μετα απο καμια δεκαετια και βαλε κανενα ψιχουλο αποζημιωση.

  2. …….αιωνες τωρα ο ασιατισμος δηλητηριωδης για τους ΕΛΛΗΝΕΣ……

Comments are closed.