Θετικά στον κορωνοϊό νεογέννητα δίδυμα δέκα ημερών – Πώς κόλλησαν μέσα στο μαιευτήριο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΔ

Δίδυμα δέκα ημερών διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό μαζί με τη μητέρα τους, τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η 38χρονη μητέρα μέσα από τον θάλαμο Covid, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», η ίδια κόλλησε μέσα στο μαιευτήριο και στην συνέχεια και τα παιδιά. «Βγήκαμε 8/3 και 10/3 ξεκίνησε ο σύζυγός μου, 11/3 εγώ και μετά άρχισα και έβλεπα λίγο και τα παιδιά έτσι κακοδιάθετα. Και η μητέρα μου νόσησε» είπε.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως δύο μέρες μετά το εξιτήριο, ο πατέρας και η γιαγιά των διδύμων εμφάνισαν υψηλό πυρετό, με τα δίδυμα και τη μητέρα τους να χρειάζονται νοσηλεία στο νοσοκομείο. «Ο σύζυγός μου και η μητέρα μου νόσησαν λίγο πιο βαριά, με πιο έντονο βήχα, με αρκετό πυρετό. Χθες ο πνευμονολόγος χορήγησε στον σύζυγό μου αντιβίωση με σπρέι, σήμερα είναι κάπως καλύτερα, αλλά πέντε μέρες είχαν συνεχόμενα πυρετό, πότε 39,2 πότε 39,5» συμπλήρωσε.

Ευτυχώς, η μητέρα των διδύμων είναι καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, ενώ τα μικρά ήταν κάπως κακοδιάθετα, χωρίς όμως ο πυρετός να ξεπεράσει το 37,6.

Κόλλησαν άλλες δύο οικογένειες

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια, νοσηλεύτριες που νοσούσαν με κορωνοϊό φαίνεται να ευθύνονται για τη διασπορά του, ενώ άλλες δύο οικογένειες με νεογνά κόλλησαν κορωνοϊό μέσα στο ιδιωτικό μαιευτήριο.

«Άλλες δύο οικογένειες και η δικιά μου τρεις. Μωρά είναι και ταλαιπωρούνται. Δεν είναι δυνατόν και άλλες δυο οικογένειες που γεννήθηκαν στον ίδιο όροφο και η μητέρα και το μωρό να έχει κορωνοϊό. Κάτι συμβαίνει», προσθέτει η μητέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: