Θεσσαλονίκη πορεία για Τέμπη: φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας. Του ρίχνουν κουτουλιά με κράνος ενώ είναι καθηλωμένος!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ce9aceb1cf84kkkkkkkkkkkkkkkmk

Θεσσαλονίκη πορεία για Τέμπη: φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας. Του ρίχνουν κουτουλιά με κράνος ενώ είναι καθηλωμένος!! Και από την άλλη το κράτος-κράνος κλαίει τα παιδιά του…. ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

Μια μάνα αναγνώρισε το γιο της φοιτητή σε σχολή της Θεσσαλονίκης σε φωτογραφίες να πέφτει θύμα ιδιαίτερης αστυνομικής βίας κατά τη σύλληψη του στη μεγαλειώδη σημερινή πορεία στη συμπρωτεύουσα για το έγκλημα και την ομαδική εκτέλεση 57 αθώων αμάχων στα Τέμπη.. Απ΄ότι λέει στα κοινωνικά δίκτυα είναι ο Παναγιώτης και συνελήφθη μαζί με το μεγαλύτερο γιο της.

Απίστευτη σκηνή αστυνομικής βίας και καταστολής κατά νεαρού διαδηλωτή το πιθανότερο φοιτητή σήμερα στη Θεσσαλονίκη στην πορεία καταγγελία του εγκλήματος κατά πλήθους που διέπραξε η κρατική ατμομηχανή στα Τέμπη.. Το σκηνικό αυτό θυμίζει τη δολοφονία του George Floyd προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το Σώμα της Αστυνομίας… Ο αστυνομικός με λαβή ρίχνει στο οδόστρωμα τον νεαρό ενώ από πουθενά δεν διαφαίνεται ν΄απειλείται και να είναι σε άμυνα. Ο υπερβάλων ζήλος και η κατάχρηση εξουσίας είναι προφανής. Πάνοπλος αστυνομικός ρίχνει κάτω τον νεαρό πέφτει από πάνω του τον καθηλώνει ασφυκτικά και του ρίχνει εν ψυχρώ κεφαλιά κουτουλιά με την κάσκα που φέρει ενώ χτυπά το κεφάλι του στην άσφαλτο….

.. αν αυτά γίνονται μέρα μεσημέρι τι γίνεται παρά μέσα και πίσω από τα φώτα ….. Με μαζική ρίψη χημικών απάντησε το κράτος για να καταπνίξει τις φωνές των διαδηλωτών του πλήθους και του λαού της Θεσσαλονίκης που πορεύθηκε στον ΟΣΕ για να καταγγείλει την ”τρομοκρατική” των Τεμπών που αφαίρεσε τη ζωή 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους νέων.. Αντίστοιχες πορείες διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας..

Κρατικό έγκλημα χωρίς τιμωρία θα κηλιδώνει για πάντα την ψευδο-δημοκρατία της καραντίνας….

‘Είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και πονάει. Απόψε κρατητήριο. Αύριο θα τον δω…” αναφέρει πρόσωπο που δηλώνει ότι είναι η μητέρα του στο twitter:

”Τον χτύπησαν. Υπάρχει βίντεο. Πολλά βίντεο. Πονάει.” προσθέτει.. ”Στο τηλέφωνο λίγο μιλήσαμε. Δεν μπορούσε να πει πολλά.” ”Ευχαριστώ. Έχουμε βάλει δικηγόρο. Απόψε έχω αγωνία για την νύχτα στο κρατητήριο. Αύριο που θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου,θα νιώθω περήφανη.”

”Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δε νιώθω ότι έκανα κάτι. Έτσι είναι ο Παναγιώτης. Κι ο αδελφός του ο Γιώργος που είναι μαζί του, τον συνέλαβαν κι αυτόν. Μου είπε: μαμά , δεν τον άφησα τον μικρό”

Σβήνουν τα ίχνη … Βουλή απόψε….

ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: