Θεσσαλονίκη: «Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς» – Τι είπε η 39χρονη που την δάγκωσε οχιά

Κοινοποίηση:
ΟΧΙΑ

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 39χρονη εθελόντρια μετά το δάγκωμα οχιάς σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και τελικά τα κατάφερε. Η 39χρονη Κωνσταντία βρέθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και αιμοδυναμικά ασταθής στην Α΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Η 39χρονη εθελόντρια που κλήθηκε στο σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμά του, έπαθε αναφυλακτικό σοκ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία αλλά τελικά τα κατάφερε.

Μιλώντας στο Star, τονίζει: «Δεν είμαι ερπετολόγος, δεν είμαι βιολόγος», προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν».

«Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου», είναι το μήνυμα που έστειλε η ίδια, τονίζοντας: «Ένιωσα το γδαρσιματάκι, είπα το όνομά μου και από εκεί μετά τίποτα. Στις 2 Ιουνίου άνοιξα τα μάτια μου έπειτα από τρεις προσπάθειες των γιατρών. Οι προσευχές και οι ευχές του κόσμου με γύρισαν πίσω».

Η 39χρονη Κωνσταντία έστειλε και ένα ακόμη μήνυμα: «Θα ήθελα να ζητήσω στον κόσμο να κάνει προληπτική ιατρική, για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πώς να προφυλαχθεί. Να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινή μας ζωή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εννοειται οι γιατροι εκαναν φοβερη δουλεια και μπραβο τους! Ε καπου στο τελος πες και κανα ευχαριστω Θεε μου , αλλα που… Σας εχω παρει χαμπαρι τι κουμασια ειστε εσεις των φιλοζωικων και διαφορα μαγαζακια μκο.

  2. μην το ξαναπείς αυτό, εμείς δεν μπορούμε να σώσουμε ούτε τον εαυτό μας…

Comments are closed.