Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο – Έκρυβε σε διαμέρισμα κοκαΐνη και κάνναβη αξίας άνω των 300.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
ΚΟΚΑ

Ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αξίας άνω των 300.000 ευρώ, κατάσχεσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας έναν 42χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που παραπέμφθηκε ήδη στη Δικαιοσύνη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή του εντοπίστηκαν σχεδόν 3,5 κιλά κοκαΐνης και 19 κιλά κάνναβης, ναρκωτικές ουσίες που στην πλειονότητά τους έκρυβε σε διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα».

Την υπόθεση έφεραν στο «φως» αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Ο 42χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. έλα που είναι ο άλλος δεν θα βγει να γράψει φωτιά και τσεκούρι στους ναρκεμπορες ?

Comments are closed.