Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστεί καταστηματάρχης που παραβίασε τα μέτρα!

Κοινοποίηση:
1

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Θεσσαλονίκη η υπόθεση του… απείθαρχου καταστηματάρχη.


Να κρατηθεί μέχρι να δικαστεί από το αυτόφωρο αποφάσισε εισαγγελέας για ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη δυτική Θεσσαλονίκη που συνελήφθη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Η υπόθεση στην Θεσσαλονίκη
Πρόκειται για 67χρονο που συνελήφθη ύστερα από αστυνομικό έλεγχο και παραπέμθηκε να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση του αναβλήθηκε και η εισαγγελική αρχή αποφάσισε να μην άρει την κράτησή του μέχρι να γίνει η δίκη. Υπό αυτές τις συνθήκες θα παραμείνει υπό κράτηση έως αύριο οπότε θα οδηγηθεί εκ νέου στο ίδιο ακροατήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κανενα κλεφτη θα πιασουν οι φρουροι του καθεστώτος που κοιμούνται και ο μήνας έχει εννέα

  2. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ………ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ …. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥΧΟΥΝ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ…..

  3. που έφερε τον κορωναϊό από τις Βρυξέλλες και ξαμολήθηκε στα σούπερ μαρκετ για να τον μεταδώσει, τι κάνετε αδέκαστοι Έλληνες δικαστές των αναδρομικών;

    1. Άμα έχεις εκατομμύρια, όπως ο Εθνικός Ρουφιάνος, δεν σου μιλάει κανένας.

Comments are closed.