Θεσσαλονίκη: Της έκανε πρόταση γάμου σε θέατρο και εκείνη αρχικά αρνήθηκε για πλάκα

Κοινοποίηση:
ωσδωσδωσδ

Η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος της θεατρικής παράστασης, με την κοπέλα να ανεβαίνει στη σκηνή ανυποψίαστη. Τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Είχε ετοιμάσει τα πάντα στη Θεσσαλονίκη και περίμενε το τέλος της θεατρικής παράστασης, για να υλοποιήσει την έκπληξη στην αγαπημένη του. Η πρόταση γάμου στο θέατρο, βρήκε τους ηθοποιούς στη σκηνή και τους υπόλοιπους θεατές όρθιους να παρακολουθούν και στη συνέχεια να χειροκροτούν. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έζησε μια αξέχαστη νύχτα, με τους δυο τους, να αποδεικνύουν πως είναι ερωτευμένοι και έχουν χιούμορ.

Μία απρόσμενη έκπληξη είχε ετοιμάσει στη σύντροφό του ένας νεαρός το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, σε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο Βασιλικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη, μετά την υπόκλιση των ηθοποιών,  η ηθοποιός Μαριάννα Πουρέγκα πήρε το λόγο και ανέφερε πως πρέπει να έρθει στη σκηνή μία κοπέλα καθώς κάθε βράδυ γίνεται μία κλήρωση μεταξύ των θεατών και απόψε εκείνη ήταν η τυχερή.

Με το που ανέβηκε η κοπέλα στη σκηνή εμφανίστηκε ο καλός της κρατώντας μία ανθοδέσμη και ζήτησε από την γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η κοπέλα απάντησε στην πρόταση γάμου αρνητικά κάνοντας πλάκα στον καλό της μιας και όπως είπε επηρεάστηκε από το θέμα του έργου που μιλάει για χωρισμό. Η μέλλουσα νύφη δέχτηκε και μαζί με τον αγαπημένο της κατέβηκαν από τη σκηνή, σε μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη και στους δύο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: