Θεσσαλονίκη: Ρασοφόρος εκτός εαυτού βρίζει και απειλεί – Δίνει ασυνήθιστες… «ευχές» για παπά

Κοινοποίηση:
rasoforos

Σάλο έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει έναν ρασοφόρο να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις και να απειλεί περαστικούς  έξω από τον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς, στην Καμάρα.

Ο ρασοφόρος βρίζει και απειλεί τους περαστικούς με εκφράσεις όπως «γ@@@μηθ@@@», «μ@@@λ@@@κ@@», συμπεριφορά και εκφράσεις που σίγουρα δεν συνάδουν με τον ρόλο κάποιου ιερωμένου ή οποιουδήποτε έχει κάποια σχέση με την εκκλησία.

«Η κ@@@λοχωρα γενικώς, να πάτε να γ@@@μηθ@@@», ακούγεται να λέει ο ρασοφόρος στην αρχή του βίντεο το οποίο διαρκεί περίπου 40 δευτερόλεπτα.

«Δεν σας γουστάρω τελείωσε. Τελείωσε», λέει ακόμα και στη συνέχεια τα βάζει με έναν πολίτη, ο οποίος απλά έκανε το λάθος να τον κοιτάξει την ώρα που όντας εκτός εαυτού αισχρολογεί χυδαία και ακατάπαυστα.

Τι κοιτάς ρε μ@@λ@@κα; Τι κοιτάς ρε; Σε κοιτάω εγώ; Κοίτα έναν μ@@@κα. Να μ@@@κα, γαμ@@@@νε, ε γαμ@@@@νε. Σήκω φύγε από τη ζωή μου ρε μ@@@κα, γ@@@ το σπίτι σου», λέει ακόμα ο ρασοφόρος και κάπου εκεί ολοκληρώνεται το βίντεο.

Μάλιστα για το βίντεο εξέδωσε ανακοίνωση η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η οποία αναφέρει πως ο εν λόγω ρασοφόρος «είναι παντελώς άγνωστος και δεν έχει καμία σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, πιθανόν δε, να μην είναι καν, κανονικός κληρικός ή μοναχός».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το βίντεοοοοο,το βίντεοοοοοοο

  2. Εδώ στο Λεμπετι έχουμε Λοχίες,Ταξιτζήδες,Αστυνομικούς,Γιατρούς,Δασκάλους,Ψάλτες αλλα παπάδες δεν έχουμε.

  3. Παντως ο…..δημοσιος υπαλληλος δεν βριζει τα….Θεια! Κατι ειναι κι αυτο!

  4. ποιος σας ειπε οτι οι ιερεις δε χρησιμοποιουν την αρχαιζουσα μετα αμα βριζετε εσεις ειναι καλα αμα βριζει αλλος σας ενοχλει σαπιοι ειστε ολοι

Comments are closed.