Θεσσαλονίκη: Πατριός βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του

Κοινοποίηση:
47χρονος-δικαστηρια-θεσσαλονικης

Η μητέρα φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από τον 47χρονο πατριό της, ο οποίος συνελήφθη.

 

Η σύλληψη στην περιοχή της Σταυρούπολης, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έγινε ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος, επί δύο χρόνια, από το 2019 έως το 2021, κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη.

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του πατριού.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όπως αναφέρεται στο grtimes, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, ο 47χρονος αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι.

Ανήμερα του Πάσχα, ο 47χρονος φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο κατηγορούμενος πήρε νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Comments are closed.