Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία στη μνήμη του Μ. Αλεξάνδρου

Κοινοποίηση:
People spend their free time on the seafront promenade of Thessaloniki during high temperatures that hit the country on June 22, 2022. / Κόσμος περνάει τον ελεύθερο χρόνο του στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης κατα την διάρκεια υψηλών θερμοκρασιων που πλήτουν τη χώρα, 22 Ιουνίου 2022.

Πιστοί στο ραντεβού τους για το μνημόσυνο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πέθανε πριν από 2,5 χιλιάδες περίπου χρόνια, τετρακόσιοι και πλέον μοτοσυκλετιστές έκαναν την καθιερωμένη εδώ και δεκαεννέα χρόνια μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη.

Εκδηλώσεις μνήμης

Η μοτοπορεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδήλωσης μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο που οργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος «Άγιος Γεώργιος» Σοχού.

Τα μέλη του συλλόγου,  ξεκίνησαν στις 17:00 από τον Σοχό Θεσσαλονίκης και μέσω της παραλιακής οδού έφθασαν μπροστά στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το στάδιο των Αγίων 12 Αποστόλων στον Σοχό.

Εκεί, στο χώρο του σταδίου Μενέλαος Βασιλικός θα ακολουθήσει μότο σόου, μοτοκαλλιστεία με ζωντανή μουσική και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Με πληροφορίες από τις τοπικές ιστοσελίδες grtimes και voria.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: