Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος στην Περιφερειακή από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων με έναν τραυματία

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-850x560

Η καραμπόλα σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη, πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο…

Η καραμπόλα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη, είχε σαν αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί, πέντε αυτοκίνητα να υποστούν ζημιές και εκατοντάδες οδηγοί να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σημείο, μέχρι να περάσουν από εκεί που σημειώθηκε η σύγκρουση. Στην περιοχή έχουν σπεύσει περιπολικά που προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν πέντε οχήματα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη. Το οχήματα συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, πριν το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η κίνηση στο σημείο είναι αυξημένη και η κυκλοφορία διεξάγεται από δύο λωρίδες. Στο σημείο έχει σπεύσει και η Τροχαία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: