Θεσσαλονίκη: Δύο νεαρές έκλεβαν επιβάτες λεωφορείου στο αεροδρόμιο

Κοινοποίηση:
πορτοφολι κλοπη

Στη σύλληψη, έπειτα από καταδίωξη, δύο νεαρών γυναικών οι οποίες έκλεβαν πορτοφόλια από επιβάτες λεωφορείου που κινούνταν στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η αστυνομία της πόλης.

Συνολικά, στο πλαίσιο των περιπολιών που γίνονται από την αστυνομία, κατά το τελευταίο 24ωρο έγιναν 4 αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:
Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, έπειτα από καταδίωξη, δύο αλλοδαπών γυναικών 25 και 27 ετών, οι οποίες, εντός λεωφορείου που κινούταν στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, αφαίρεσαν από αλλοδαπή επιβάτη πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, πιστωτική και τραπεζική κάρτα, αλλά και χρηματικό ποσό. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πορτοφόλι με έγγραφα άλλης γυναίκας, για το οποίο δηλώθηκε κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Σερρών. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο συλληφθείσες απασχόλησαν και κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφές αδίκημα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συνέλαβαν δύο και κάτι έγινε χρόνια γίνεται αυτό στα ΜΜΜ με συμμορίες έχουν κατακλέψει κόσμο και κοσμάκι ρουμάνοι γύφτοι και με ότι άλλο έχουν μαζέψει από σάρα μάρα

  2. Σας αναλύω το σύστημα που οι σπειρες κλέβουν στο ΜΕΤΡΟ προς ή από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Στοχεύουν το υποψήφιο θύμα που συνήθως είναι κάποιο καλοντυμένο άτομο. Τα μέλη της σπείρας με νοήματα των ματιών ή των χεριών συνεννοούνται για το υποψήφιο θύμα.Κάποιοι από τα μέλη της σπείρας περικυκλώνουν τον στόχο. Δύο μέλη της σπείρας στέκονται πρόσωπο με πρόσωπο με τις δύο γειτονικές εξόδους του ΜΕΤΡΟ (ένας σε κάθε έξοδο).
    Οταν το υποψήφιο θύμα κινηθεί προς την έξοδο τα μέλη της σπείρας τον ακολουθούν κολλυμένοι σχεδόν πάνω του. Μόλις το ΜΕΤΡΟ σταματήσει και το υποψήφιο θύμα κινηθεί προς την πόρτα εξόδου, τότε το μέλος της σπείρας που στέκεται μπροστά στην πόρτα εξόδου πατάει επίμονα διάφορα μπουτόν που αυτός ξέρει. Η πόρτα πάει να ανοίξει και κλείνει αμέσως, ανοίγει λίγο και κλείνει, χωρίς να ανοίγει ποτέ. Δημιουργείται τεράστιος συνωστισμός. Οι ληστές σπρωχνουν το θύμα, το οποίο προσπαθεί να μην πέσει και εκεί μέσα σε όλο αυτό τον συνωστισμό και τα σπρωξίματα , βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν το πορτοφόλι του θύματος.
    Η Διοίκηση του ΜΕΤΡΟ γνωρίζει τα πάντα. Αλήθεια γιατί δεν εγκαθιστούν κάμερες; Για προσωπικά δεδομένα λένε. Παπαριές. Γιατί στις άλλες χώρες έχουν κάμερες στο ΜΕΤΡΟ; Ποιός θα πληρώσει την ζημία στους παθόντες; Εμένα μου έκλεψαν τα χρήματα που προορίζονταν την επόμενη ημέρα να πληρώσω την εγχείρηση του παιδιού μου. Πόσους τουρίστες, μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα τους άφησαν χωρίς χρήματα, κάρτες και διαβατήριο; Πρέπει να κυνηγήσουμε νομικά την Διοίκηση του ΜΕΤΡΟ. Μπορούμε.

  3. Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό
    και το λουμνό τ’ αφεντικό
    νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό.

Comments are closed.