Θεσσαλονίκη – Γονείς 16χρονου Ρομά: «Έκανε αυτό που έκανε και ζητάμε συγγνώμη»

Κοινοποίηση:
ΡΟΜΑ

Οι γονείς του 16χρονου Ρομά που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (7/12) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδεία του δικηγόρου τους.

«Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου» είπε αναφερόμενος στον άνδρα της Αστυνομίας ο πατέρας του.

Οι γονείς του 16χρονου Ρομά, δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή), εναντίον του 32χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης και απολογείται την Παρασκευή.

«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε ένα 16χρονο. Το μεγάλωσα με τη φτώχεια μου. Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί» είπε συγκινημένος ο πατέρας του ανήλικου.

«Έκανε αυτό που έκανε και ζητάμε συγγνώμη. Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να το πυροβολήσει και να το σκοτώσει» τόνισε.

Ο πατέρας του 16χρονου μίλησε για τους Ρομά που έχουν ξεσηκωθεί μετά τον πυροβολισμό του ανήλικου και τους ευχαρίστησε.

«Θέλω δικαίωση» είπε η μητέρα του παιδιού λέγοντας πως ο γιος της είναι χάλια.

Σχολιάζοντας τον πυροβολισμό που δέχθηκε ο ανήλικος, ο δικηγόρος της οικογένειας, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, έκανε λόγο για «ευθεία βολή που βρίσκει τον Κώστα στο πίσω μέρος του κεφαλιού».
Καταλόγισε στην ΕΛ.ΑΣ. «απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης», ενώ για την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο, τόνισε πως «το μόνο που αναφέρεται είναι η προσπάθεια εμβολισμού και δεν αναφέρεται το γεγονός ότι το παιδί τραυματίστηκε συνεπεία του πυροβολισμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οι ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ μου έκλεψαν δύο φορές και οι ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ κατέχουν το 78% των κλεφτών στην Ελλάδα. Μπορούν να πάνε όλοι να ψοφήσουν να ξεβρωμισουμε? Αυτό θα είναι αλλαγή!!

  2. Βρωμόγυφτοι έχουν καταληστέψει τον κόσμο και τους δωροδοκούν με επιδόματα. Γιατί δεν τους κόβουν τα επιδόματα όταν δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο;;;;;;;;Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι όρος ώστε να παίρνουν τα επιδόματα. Αλλά πέστε μου πιο από τα μπουρδ………..κόμματα της βουλής θα το κάνει αυτό όταν τους χαιδεύουν για να παίρνουν ψήφους από τους γυφταράδες. Τελικά μόνο μια χούντα θα μας σώσει. Τίποτα λιγότερο.

  3. Πώς γίνεται να οδηγούν χωρίς δίπλωμα; Ειδικά σε μια πόλη όπως η Θεσ/νίκη; Γίνονται έλεγχοι στα αυτοκίνητα που οδηγούν; AN προκαλούσε τροχαίο, τι θα γινόταν;

  4. “Ο γιός μου είναι το καλύτερο παιδί”. Και η μάνα του Σεχίδη αυτό νόμιζε. Ναι κυρά μου, ήταν ένας καλός κλέφτης. Έλεος με το θέατρο του παραλόγου.

  5. τι δουλεια ειχε το περιστροφο στα χερια του 16 χρονου “ρομα” ??????……..
    συμμοριες αθιγγανων αλωνιζουν την χωρα………
    μια χωρα βοθρος……ετσι την καταντησανε οι αθλιοι πολιτικοι

  6. Ακoλoυθεi “pατσιστικn” koιvoπoinσn, απo “φασiστα”….
    Ε.Π.Ο. (“Ειδικές Πληθυσμιακές Ομάδες) Η’ ΚAΡΚΙΝΩΜΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;

    Έχουμε και λέμε :

    ~16χρονος γυφτος, είναι παντρεμένος κι έχει παιδί 2 ετών !!!

    (Αναρωτιέμαι ΕΑΝ ασχολήθηκε, κάποια Υπηρεσία, του Κράτους….. με το πότε παντρεύτηκε…. πόσο χρονών, είναι η σύζυγός του…. ΕΑΝ έχουν πάει σχολείο, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ…. κτλ. κτλ.).

    ~Οδηγεί αυτοκίνητο !!!!

    (ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, λόγω ηλικίας κι αναρωτιέμαι ΕΑΝ…. το αυτοκίνητο αυτό, περνάει ΚΤΕΟ…. πληρώνει τέλη κυκλοφορίας…. είναι ασφαλισμένο…. κτλ. κτλ.).

    ~Πηγαίνει σε βενζινάδικο κι αφού βάζει βενζίνη, φεύγει ΔΙΧΩΣ να πληρώσει !!!!

    (Δηλαδή…. ΚΛΕΒΕΙ έναν επαγγελματία-μεροκαματιάρη…. διαφεύγει βάζοντας σε κίνδυνο, υπαλλήλους του πρατηρίου & διερχόμενους κτλ. κτλ.).

    ~Όταν περιπολικό, της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπαθεί να του κλείσει, τον δρόμο, ο 16χρονος Τσιγγ@νος, το ΕΜΒΟΛΙΖΕΙ !!!!

    (Δηλαδή… για να διαφύγει, βάζει σε ΚΙΝΔΥΝΟ, τις ζωές των Αστυνομικών…. προκαλεί ζημιά, σε ΚΡΑΤΙΚΟ/ Υπηρεσιακό όχημα…. βάζει σε ΚΙΝΔΥΝΟ, άλλους οδηγούς κτλ. κτλ.).

    ~Αστυνομικός της ΔΙΑΣ (μετά απ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….) προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει, πυροβολώντας τον.

    Και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ, καθώς, δέχτηκαν επίθεση (εμβολισμό) οι συνάδελφοί του και το όχημα που διέφυγε (του 16χρονου Τσιγγανου) πιθανότατα, θα έβαζε κι άλλους πολίτες, σε ΚΙΝΔΥΝΟ.

    ~Η σφαίρα βρίσκει, τον 16χρονο Τσιγγανο (παράνομο, κλέφτη, εμβολιστή, εν δυνάμει δολοφόνο κτλ. κτλ.) στο κεφάλι.

    Οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου του αφαιρείται (το βλήμα) μετά από εγχείρηση.

    Έξωθεν του Νοσοκομείου, καταφθάνει σύσσωμη (ως είθισται) η “Φυλή” (“Γυφτοι” η’ Ε.Π.Ο.) να “Υπερασπιστούν”, το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ “δίκιο”, του 16χρονου τραυματία.

    Ενώ ο Αστυνομικός, της ΔΙΑΣ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…… προφανώς, επειδή έκανε αυτό, για το οποίο, τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ…. αυτό για το οποίο, τον ΕΝΕΤΑΞΑΝ, στην Ομάδα ΔΙΑΣ & φυσικά, το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, θα έκαναν ΟΛΟΙ, οι συνάδελφοί του (αστυνομικοί) σε ΟΛΑ τα σοβαρά Κράτη, του πλανήτη !!!!!!

    (Δηλαδή…. επιπλέον ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ, το χειρουργείο, του δράστη/ κακοποιού….. θα ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ η κοινή ησυχία και δη, των ασθενών, του νοσοκομείου, απ’ το λεφούσι….. κι ΕΝΑΣ αστυνομικός λιγότερος, θα βρίσκεται, στους δρόμους, για να επιβάλλει, την Τάξη & την Ασφάλεια).

    Και μετά απ’ ΟΛΑ, τα παραπάνω….. η “είδηση”, για τα Ελληνικά ΜΜΕ, είναι ότι :

    “Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, πυροβόλησε στο κεφάλι, 16χρονο γυφτο”….!!!!!!!!!!!!

    ΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ “δημοσιογράφοι” & ΜΜΕ……

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ…. ΠΟΤΕ.

    1. Ολοσωστος φιλε,τα ειπες ολα !
      Ετσι ακριβως οπως τα ειπες ειναι.

    2. Εάν είχε πυροβολήσει στα λάστιχα ο αστυνομικός, σίγουρα δε θα είχε γίνει μεγάλη είδηση το θέμα.

  7. Εάν ζητάτε δικαίωση μόλις συνέλθει και το εύχομαι, πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για κλοπή και απόπειρα δολοφονίας των αστυνομικών. Θρασυτατοι..

Comments are closed.