Θεσσαλονίκη: Ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο οχήματα

Κοινοποίηση:
diarrixeis-astynomia-peripoliko-fos

Η οργάνωση “Μέτωπο Ταξικής Αλληλεγγύης – Πυρήνας Κοινωνικής Ανατροπής” ανέλαβε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο οχήματα του ΟΤΕ, στις 15 Νοεμβρίου και στις 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο ιδρώτας και το αίμα των νεκρών εργατών στα κάτεργα του ΟΤΕ, είναι η απόδειξη πως τα ντόπια αφεντικά λογοδοτούν μόνο στα ανώτερα κλιμάκια της οικονομικής ελίτ, καθώς ο ΟΤΕ αποτελεί μέλος του γερμανικού ομίλου Deutsche Telekom” ενώ γίνεται αναφορά και σε “εργοδοτική δολοφονία που καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ιεράπετρα, όπου 52χρονος τεχνικός του ΟΤΕ άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που το βαν που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα στην περιοχή Μακρύς Γιαλός”.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η οργάνωση αναφέρει πως οι δύο ενέργειες αφορούν και “τα γεγονότα του Νοέμβρη του 1973 και του Δεκέμβρη του 2008. Ο δικός μας φόρος τιμής στους νεκρούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου αλλά και στον αναρχικό σύντροφο, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, είναι η αμετάκλητη συνέχεια του ταξικού πολέμου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: