Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟΚ 0-2: Πρωταθλητής χειμώνα και καρφί για Super League 2

Κοινοποίηση:
viber_image_2023-12-17_15-44-38-055

Για τη 15η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ φιλοξενήθηκε στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό, κατακτώντας ακόμη μια πολύτιμη νίκη με 2-0.

Οι «αργοναύτες» έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σ’ ένα ιδιαίτερα υπολογίσιμο και σκληρό αντίπαλο που παραδοσιακά τους δυσκόλευε. Πήραν τους 3 βαθμούς κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες. Σωστή διαχείριση δυνάμεων και τακτικής από το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Ένας αγώνας με περίσσιο πάθος και από τις δύο πλευρές, αρκετή ένταση και πολλές… λασπομαχίες! Ο ΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το πιο παραγωγικό του διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στην ιδανικότερη χρονική στιγμή (43′).

Υπό το βλέμμα του Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και του μέχρι πρότινος του τεχνικού διευθυντή, Βαγγέλη Αγγελή, σφράγισε το τρίποντο με ακόμη ένα τέρμα του Κοσμά Γκέκα στα μέσα του δευτέρου μέρους. Τρίποντο που τον χρήσει πρωταθλητή χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, δεδομένου πως η αναμέτρηση του κόντρα στην ομάδα του Αγγελοχωρίου θα ολοκληρωθεί επιτυχημένα άνευ αγώνα.

Ο πρωτοπόρος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης κόντρα στον Άρη Αβάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: