Θα τα κάψουμε τα κύτταρα! Δικηγόρος του 22χρονου: Ο αντίχειρας του αριστερού χεριού μοιάζει με μόριο!

Κοινοποίηση:
Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Νέα Σμύρνη. Παρασκευή 7 Μαίου 2021 (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η δίκη του 22χρονου επιδιξεία της Νέας  Σμύρνης αναβλήθηκε για δεύτερη φορά λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε απίστευτους ισχυρισμούς: από το ότι το βίντεο που ανέβασε η νεαρή από τη Νέα Σμύρνη είναι… παράνομο υλικό, μέχρι ότι ο νεαρός δεν της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ότι ο αντίχειρας έμοιαζε με μόριο!

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» είπε ο δικηγόρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και τον πληρώνουν τώρα αυτόν για να λέει αυτές τις μαλακίες;

  2. Από δω κ πέρα όταν θα διηγουμαι για ξεπετες σε φίλους θα λέω ”..και της έριξα έναν αντίχειρα ρε μεγαλε”..

  3. Τι γνώμη να εκφράσετε βρε άρρωστοι άνθρωποι; Έχει το πουλί του έξω από την τρύπα του φερμουάρ. Τα χέρια είναι αριστερά και δεξιά. Ρεζίλι γίνεσαι δικηγορακο, μας βγάζεις τυφλούς και χαζούς όλους. Δεν μαζεύεται αυτό.
    Απαράδεκτος είσαι εσυ και όσοι πάτε να μας τρελανατε. Τυχερός ήταν ο νεαρός που δεν ήταν και κανας μαντράχαλος γύρω να του βάλει το πουλί στο στόμα.

  4. ναι στο βίντεο ο άλλος προχωράει και με τα 2 χέρια έξω ακουμπάει την πόρτα επίσης και με τα 2 χέρια και η π**τσα που προεξέχει είναι ο αντίχειρας. 3 χέρια έχει δλδ ο τύπος. ο δικηγόρος ‘ΔΕΝ’ ειδε λεει αντρικό μόριο. πάλι καλά που δε μας είπε ότι η κοπέλα είναι ηθοποιός και στο βίντεο είναι ολόγραμμα αυτό που βλέπουμε. φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε βίντεο ή αν η κοπέλα δεν προλαβαινε να ανοίξει την πόρτα. κατα τ άλλα το παιδί είναι ‘άγιος’. τι να σου πω. ‘αγιος ήταν και ο ‘αλλος που έκαψε ζωντανή τη φίλη του επειδή ζήλευε. το παιδί ειναι άρρωστο και χρειάζεται ψυχολόγο. το χει κάνει και θα το ξανακάνει όταν βγει.

  5. Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ,ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΡΕΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ,ΠΑΤΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΗΔΕΝ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΑΡΑ.

Comments are closed.