“Θα σκοτώσει 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους”: Ο νέος ιός μετά τον κορωνοϊό που τρομάζει τον πλανήτη

Κοινοποίηση:
korwnoios

Όλοι συμφωνούν ότι βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους του εφιάλτη του ιού. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αυτή η κανονικότητα όμως, (που έχει λείψει σε όλους!) μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά όπως την είχαμε στο μυαλό μας, καθώς ο κορωνοϊός έδειξε ότι ένα “χτύπημα” ενός επιθετικού ιού μπορεί να παραλύσει ολόκληρο τον πλανήτη. Και μιλάμε για έναν ιό που άλλαξε τον κόσμο παρά το γεγονός ότι το ποσοστό θνησιμότητας του ήταν πολύ χαμηλό.

Για παράδειγμα, φανταστείτε τώρα έναν άλλο ιό με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο τι μπορεί να κάνει στον πλανήτη. Και όχι δεν πρόκειται για ένα σενάριο, αλλά για κάτι που περιμένουν οι επιστήμονες τα επόμενα χρόνια. Ο Χουάν Φουέγιο, καθηγητής Νευρο-Ογκολογίας στις ΗΠΑ, προβλέπει έξαρση των πανδημιών στα επόμενα δέκα χρόνια και επισημαίνει ένας νέος ιός είναι πιθανό να σκοτώσει 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

“Ένας ιός θα είναι ικανός να εξολοθρεύσει ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι πολύ πιθανό ότι η γενιά μας θα υποστεί βιβλική καταστροφή και ότι ένας ιός θα σκοτώσει 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα επόμενα δέκα χρόνια. Η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω φαινομένων όπως η αποψίλωση των δασών, η εξαφάνιση του οικοσυστήματος της ζούγκλας. Ο κίνδυνος θα αυξάνεται γρηγορότερα, αν δεν κάνουμε κάτι.

Ας θυμηθούμε τη μολυσματική ισχύ της ευλογιάς, ή του ιού της πολιομυελίτιδας. Ας φανταστούμε έναν ιό που θα συνδυάζει αυτούς τους δύο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο επόμενος ιός που θα ευθύνεται για μια νέα πανδημία” αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@ΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ…

  2. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΩΡΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!
    ΈΛΕΟΣ ΡΕ!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΙΑ!!!

  3. Ο/Η Ρε άει σιχτίρ! Πότε πανδημία σκότωσε τον μισό πληθυσμό της γης; λέει:

    Ρε άει σιχτίρ! Θα σας άρεσε. Τι είναι οι ιοί να έρχονται όποτε γουστάρετε εσείς. Εκτός αν … εκτός αν τους κατασκευάζετε και τους αμολάτε πάνω στον κοσμάκη.

  4. Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα, έφαγε και τα συκόφυλλα!
    Μάζεψαν εύκολα ζεστό χρήμα με τα εμβόλια του κορωνοιου, που απ’εδώ και πέρα θα μας χωρτασουν ιούς!!!!
    Πιθανόν μεγαλύτερή μπίζνα απ’τα εξοπλιστικά προγράμματα που τρέχουν παγκόσμιος.

  5. Ποτέ μια πανδημία δεν έληξε μετά από εμβολιασμούς!!!!Αυτό το έχει αποδείξει η σχετική ιστορική αναδρομή. Απεναντίας λήγει με την προσαρμογή του πληθυσμού έναντι του ιού με ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας, κάτι που κάποιοι ανοήτως την ονομάζουν ανοσία της αγέλης, λες και οι άνθρωποι είναι ζώα!!!!!!! Και δυστυχώς με την ιστορία του κορωνοιού κάποιοι σατανικοί εγκέφαλοι και σαδιστές της άρχουσας τάξης πλούτισαν, προσέβαλαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καταδυνάστευσαν, κατάστρεψαν ζωές, οικονομία, σωματική και ψυχική υγεία, στέρησαν βασικά αγαθά και κυρίως την ελευθερία σε κάθε της έκφραση!!!!!!!! Ποτέ πια δεν πρέπει η ανθρωπότητα να αφήσει να συμβεί ξανά τέτοιο μεγάλο κακό!!

  6. Όλα τα virus sars ειναι όπλα κατασκευασμενα από επιστήμονες δολοφόνους για το στρατό.
    Ο κύριος καθηγητής πήρε το δίπλωμα του online και προσπαθεί να θολώσει τους απλούς ανθρώπους (βλάκες) που δυστυχώς είναι το πλεόνασμα του πλανήτη γη!
    Απλά το covid δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν και ίσως ετοιμάζουν κάτι άλλο. Όσο ηλίθιοι ειναι πλεόνασμα ο βουρδουλας θα συνεχιστεί μέχρι το ηθικό να βελτιωθεί.

  7. Και δεν μας λες βρε καλόπαιδο. Όλοι αυτοί πως τα γνωρίζουν όλα αυτά…: μήπως, λέω μήπως, είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου στο οποίο αναφέρονται οι και καλά συνομοσιολόγοι::: Α, ρε ξύλο που θέλετε όλοι οι παπαγάλοι!!!!

  8. Αυτός ο κύριος είναι καθηγητής της Νευρο-Ογκολογίας? Της Νευρο-Μαλακίας θα έπρεπε να είναι. Οι πανδημίες από καινούργιους εργαστηριακούς ιούς που θα ενσκήψουν στην ανθρωπότητα τα επόμενα 10 χρόνια κ. καθηγητά δεν θα είναι αποτέλεσμα της αποψίλωσης των δασών ή της εξαφάνισης του οικοσυστήματος της ζούγκλας. Θα είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος με τα αεροπλάνα που γυρίζουν όλο τον πλανήτη και αμολάνε τους καινούργιους ιούς πάνω από τις χώρες και πάνω από την Ελλάδα. Και το 3ο κύμα του κορωνοιού που περιμένουν να έρθει, θα έρθει σίγουρα γιατί πριν 15 μέρες γυρνάγανε τα αεροπλάνα πάνω από την Ελλάδα και ψεκάζανε τα καινούργια στελέχη του κορωνοιού. Και κάτι ακόμη κ. καθηγητά. Δεν υπάρχουν ψεκασμένοι και μη ψεκασμένοι. Υπάρχουν ψεκασμένοι και στραβοί.

  9. Τα μπουρδέλα επαυξημένης Πραγματικότητας θα είναι τέλεια. Καμία πραγματική σεξουαλική εμπειρία δε θα μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

  10. Μακάρι να τους καθαρίσει ο νέος ιός μπας και ζήσουμε οι υπόλοιποι χωρίς εμβόλια. Πολλοί μαζευτηκαμε.

Comments are closed.