“Θα καθαρίσει ο δ/ντης του κόλπου, πάνω, ρεεεε!”. Λερωμένοι φρούραρχοι Λάτσηδων, Μπομπολαίων, Καραμανλήδων στα πλοκάμια της Μαφίας. Οι απαγορευμένες τηλ. συνομιλίες: “Ο Τόσκας, κλέφτης, ο Χρυσοχοίδης, ψυχασθενής”

Κοινοποίηση:
teaser13-6

…Από υπαστυνόμος στο περιβόητο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, επί αλησμόνητης εποχής Τσιατούρα, βρέθηκε για καμία 15αρια χρόνια άγρυπνος φρουρός στον μεγαλοεργολάβο και μεγαλομέτοχο του Mega Γιώργο Μπόμπολα. Κατόπιν, ανέλαβε και το υιό του, τον Φώτη. Όλη η ΓΑΔΑ, έτρεμε τον Ηλία, που ήταν δίπλα στον Μπόμπολα που με τα θαυμαστά τα έργα του, ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις…

«Θα περάσει και δώσε 1.000 ευρώ στον Καραϊβάζ …».

…Ο δημοσιογράφος, «απολογούμενος» τελευταία ομολόγησε πως όλα σε βάρος του «ενορχηστρώθηκαν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Άρη Ανδρικόπουλο». Όμως ψεύδεται οικτρά, αφού αυτό συνέβη επί αρχηγίας Τσουβάλα, την αποστρατεία του οποίου θεώρησε ο ίδιος «εθνική απώλεια». Εξάλλου, η έρευνα εξ αρχής έγινε από την ΕΥΠ και όχι από την ελεγχόμενη ΕΛ.ΑΣ. Σε μια από τις αποκαλυπτικές συνομιλίες ο Μάλαμας, βάζει τον Καραϊβάζ να «βοηθήσει», γιατί του την έπεσε το «Εσωτερικών Υποθέσεων» και τον έχει προσαγάγει, ενώ του έχει κατασχέσει και γύρω στις 50.000 ευρώ ..! Και φυσικά ο δημοσιογράφος, επιδιώκει επικοινωνία με τον διοικητή και υποδιοικητή της υπηρεσίας [τους κατονομάζει], για να εκμαιεύσει προθέσεις και αντιδράσεις …

…Ο συνδικαλιστής, απόστρατος αξιωματικός της Ασφάλειας, Δ. Γεωργατζής,  διατηρούσε άψογες επαφές και με τον Κώστα Καραμανλή, την Σοφία Βούλτεψη αλλά και την Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία αντάλλασε και γραπτά ένθερμα μηνύματα στήριξης, που περιγράφονται αναλυτικά στο πόρισμα της ΕΥΠ. Πριν πάει να πάρει το σακούλι με τα λεφτά από τον αρχιμαφιόζο ταμία.

Μάλιστα, ακούγεται να λέει για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Τόσκα, πως «τα έπαιρνε» για να κάνει μεταθέσεις  στρατιωτικών ως διευθυντής του γραφείου του υπουργού άμυνας Μπεγλίτη. Εκείνο όμως που ξεπερνά κάθε έννοια κριτικής, είναι οι ανεπίτρεπτες για τη θέση του ύβρεις προς τον σημερινό υπουργό δημόσιας τάξης. Ο Γεωργατζής, ακούγεται μετ΄επιτάσεως να χαρακτηρίζει τον Χρυσοχοΐδη, «Ψυχασθενή» ..!

Αυτά και άλλα πολλά στο αποκαλυπτικό έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, με 32 σελίδες ρεπορτάζ.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 13 & 14-06-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: