Θα κάψει “κόσμο και κοσμάκη”: H τσατσ@ του Επστάιν κρατούσε eρωτικό αρχείο σε περίπτωση που…

Κοινοποίηση:
gislein-maxwell-5

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η πρώην σύντροφος του Τζέφρι Επστάιν, προκειμένου να τον έχει στο χέρι, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και φοβηθεί για την ζωή της, φρόντισε να έχει υλικό το οποίο θα εξέθετε τον εκατομμυριούχο, που τελικά κατέληξε στην φυλακή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Μάξγουελ που έχει ήδη συλληφθεί, καθώς εντοπίστηκε σε ένα λουξ καταφύγιο στο Νιου Χαμσάιρ, αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες μεταξύ των οποίων σωματεμπορία, ψευδορκία και αποπλάνηση ανηλίκων.

Φίλη της Μάξγουελ: Πάντα κρατούσε υλικό για ασφάλεια

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Βρετανική «ελίτ» που είχε παρτίδες μαζί της, την έβλεπε να συμπεριφέρεται ως «μαντάμ». Η Μάξγουελ φέρεται να φρόντιζε να εξασφαλίσει νεαρές, ανήλικες, υπάρξεις για τον Επστάιν, αλλά πάντα φρόντιζε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να κρατά αποδείξεις για κάθε μία ξεχωριστά, ώστε να έχει καλυμμένα τα νώτα της. Τον περασμένο Ιούλιο, όταν συνελήφθη ο Επστάιν, είχαν βρεθεί χιλιάδες φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια, καθώς και cd με φωτογραφίες επίσης ανήλικων κοριτσιών, στο διαμέρισμα που διέθετε στο Μανχάταν.

«Η Γκισλέιν συμπεριφερόταν πάντα με εξυπνάδα. Δεν σκόπευε να είναι τόσα χρόνια δίπλα στον Επστάιν χωρίς να έχει κάτι για ασφάλεια», ανέφερε η φίλη της Μάξγουελ στην Daily Mail. «Το πακέτο με τα ερωτικά βίντεο πιστεύω πως τα κρατούσε με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ως “εργαλείο” διαπραγμάτευσης για την απελευθέρωσή της σε περίπτωση που βρισκόταν κατηγορούμενη αν οι αρχές ήταν πρόθυμες να προχωρήσουν σε διαπραγμάτευση. Έχει αντίγραφα όλων όσων έκανε ο Επστάιν» συνέχισε και πρόσθεσε:

«Αν πέσει, τότε θα πάρει πολλούς μαζί της. Δεν ήταν μόνο ο Επστάιν που του άρεσε να τον τραβάνε με ανήλικα κορίτσια, με την κάμερα. Ήθελε να είναι σίγουρη πως θα έχει υλικό για να κρατήσει το πλεονέκτημα απέναντι σε αυτούς τους άρρωστους και ισχυρούς άνδρες. Και θα χρησιμοποιήσει όσα στοιχεία μπορεί για να σώσει το τομάρι της».

Η Μάξγουελ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, ενώ προς το παρόν παραμένει υπό κράτηση, με την ίδια να αρνείται τις κατηγορίες. Το δικαστήριο αρνήθηκε να βάλει εγγύηση, καθώς ερευνούν όλο τον κύκλο της για να βρουν κι άλλους τυχόν εμπλεκόμενους.

Πώς παρέσυρε τα πρώτα θύματά της

Για χρόνια περιφέρεται μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, όπου συναναστρέφεται με εκατομμυριούχους, μοντέλα και ηθοποιούς, όπως οι Ελον Μασκ, Ναόμι Κάμπελ, ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και ο πρίγκιπας Αντριου μεταξύ άλλων, ενώ ήταν κοντά και με τον Μπιλ Κλίντον, που για χρόνια επισκεπτόταν το διάσημο σπίτι του Επστάιν, όπου φέρεται να καλούσε τις ανήλικες για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Η πρώην σύντροφος του εκατομμυριούχου, φέρεται να γνώρισε δεκάδες κορίτσια σε αυτόν, μεταξύ των οποίων και το «θύμα 1» το 1994, όταν η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, την τότε 14χρονη την είχε δελεάσει, παίρνοντάς την μαζί της σε θέατρα, ταξίδια για ψώνια, ενώ την ρωτούσε για την οικογενειακή της κατάσταση και το σχολείο, δείχνοντας πως δήθεν ενδιαφέρεται για την ζωή του θύματος.

«Όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη της, προσπάθησε να κάνει να φαίνονται φυσιολογικά τα όσα ανάρμοστα έκανε στο κορίτσι, μεταξύ άλλων να την γδύνει και να την παρουσιάζει χωρίς τα ρούχα της στον Επστάιν», αναφέρει το κατηγορητήριο. «Το τρίο τότε προχωρούσε σε “ομαδικά ερωτικά μασάζ” τουλάχιστον μία φορά» τονίζεται.

Το «θύμα 2» το εντόπισε η Γκισλέιν το 1996 στο Νέο Μεξικό όπου ο Επστάιν είχε ράντσο. Η Μάξγουελ φέρεται να την έγδυσε από την μέση και πάνω και αφού της έκανε μασάζ, την «ενθάρρυνε» να κάνει το ίδιο στον Επστάιν. Το «θύμα 3» το γνώρισε στο Λονδίνο το 1994 και ένα χρόνο μετά το πλησίασε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, γνώριζε για τις πράξεις του Επστάιν, αλλά και πως τα κορίτσια αυτά ήταν ανήλικα. «Παρίστανε πως ήταν μία γυναίκα που μπορούσαν να εμπιστευτούν. Όταν το κατάφερνε, τις έριχνε στην παγίδα του Επστάιν και σε μερικές περιπτώσεις, στην δική της παγίδα», είπε η δικηγόρος υπεράσπισης των θυμάτων, Οντρει Στράους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.