«Θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά» – Νικολάου κατά Πολάκη μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα της στο Ψυχικό

Κοινοποίηση:
ΠΟΛΑΚΗΣ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Σοφία Νικολάου, πρώην γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, με δύο αναρτήσεις της στο facebook εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη, μετά τις αποκαλύψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά της πολυτελούς βίλας στο Ψυχικό από τη νυν υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Σοφία Νικολάου, η οποία βάσει καταγγελιών έκανε πάρτι απευθείας αναθέσεων στην προηγούμενη θέση που κατείχε και ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία των διωκτικών αρχών, καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, οι εν λόγω αναθέσεις ζημίωσαν το δημόσιο κατά 2 εκ. ευρώ τουλάχιστον, γράφει τα εξής:

«Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος.
Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετα από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.
Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.
Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν.
Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. κοπελια καλυτερα χρυση αυγη η οτιδηποτε εκτος απο τα λαμογια της νδ τσυριζα και κιναλοπασοκ τουλαχιστον η ΧΑ δεν πουλησε κανενα κοματι της χωρας αν πεις για εσας ατο να παει αστο αστο ποναει αστο ετσι ελεγε ο τραγουδιστης

  2. Θυληκο παράσιτο της κοινωνίας που ζει εις βάρος του λαού!

  3. Το ότι μερικοί “πατριώτες” υποστηρίζουν τον αραβοκρητικό γιδογαμιά που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων και της πώλησης της Μακεδονίας στους Βούλγαρους των Σκοπίων είναι δείγμα ψυχασθένειας. Η ΝΔ έκανε μεγάλες κουτσουκέλες, δεν έκλεισε τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες, δεν απέλασε τους ήδη ευρισκόμενους εδώ, δεν πήρε πίσω την συμφωνία των Πρεσπών και το μόνο που έκανε είναι να μας μπλέξει σε διεθνείς διαμάχες που δεν μας ενδιαφέρουν ως κράτος μόνο και μόνο για να λάβει μερικές αντιπαροχές σε χαζές επενδύσεις που απλά θα αυξήσουν πολύ λίγο το ΑΕΠ. Το να υποστηρίζουμε εμείς οι πατριώτες τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικά τους αριστερούς που ήθελαν Ελλάδα μέχρι την Λαμία και Κρήτη ανεξάρτητο εβραϊκό προτεκτοράτο είναι τουλάχιστον αυτοκτονικό. Αφήστε τους να φαγωθούν μεταξύ τους, μην παίρνεται θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, δεν συμμαχούμε με προδότες οποιασδήποτε απόχρωσης μπλε, ροζ, κόκκινης ή πράσινης…

  4. Πόλεμος μεταξύ αρχιδιών…
    “Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα” και από κάτω, λοβοτομημένοι θεατές αναρωτιούνται σε ποιανού τον κώλο να προσκυνήσουν και να κουρνιάξουν.

  5. Πολιτικά παράσιτα που σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα παρακαλούσατε για άδεια Σ/Κ από τις φυλακές

  6. θα του κανεις τα τρεια δυο μανταμ ο Πολακης βγαινει πρωτος σε σταυρους στα Χανια εσυ μονο με νοθεια μπορει να δεις εδρανο……

  7. Στέφανε ψάξε και για τον πεθερό της ! Λουγκρα μεγάλη και μιζαδόρος πρώτος!

  8. Θα τον πας στην δικαιοσύνη; ποια δικαιοσύνη; αυτήν που κατήγγειλε;;; καλά, για να τον επιβεβαιώσεις το κάνεις;;; τον είπες και χρυσαυγίτη, αυτό όντως τον πέθανε! Αλήθεια, και μέχρι να τον πας δικαστικά (αλήθεια σε λίγο δεν θα είναι βουλευτής, γιατί δεν τον πας), δεν μας λες που βρήκες τα λεφτά; μας έχει φάει η αγωνία! Λέμε να δουλέψουμε κι εμείς σκληρά σαν κι εσένα, μπας και πλουτίσουμε κι εμείς!!! Βέβαια, όταν θα δικαστείς εσύ (γιατί το ΣΔΟΕ δεν κάνει πίσω, ότι κι αν λέει η Κούλα), να δούμε τι θα λες τότε για την δικαιοσύνη…

  9. σιγα μην σπασεις κανενα καλσον , αμα σε διορισε η κουλα πρεπει να εισαι τουβλακι ..με πολλες συνδεσεις με τον βρυκολακα…μεμεμεμμε

  10. Τα παντελόνια όπως λέει η Νικολάου είναι πράγματι δύσκολο ρούχο. Αν όμως ο ράφτης σε ρωτήσει αν είσαι δεξιός η αριστερός και απαντήσεις σωστά, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Πολακης Κα Νικολάου κατά πάσα πιθανότατα απάντησε ότι είναι αριστερός οπότε δεν έχει καμμία ενόχληση. Να φοβάστε αυτούς που είναι αριστεροί και δηλώνουν στον ράφτη δεξιοί η το αντίθετο. Αυτοί σίγουρα θα έχουν πρόβλημα στον καβάλο!!!

  11. Γενικόλογα, αριθμοί χρειάζονται, μην ξεχνάς πως διαχειρίστηκες χρήματα των φορολογουμένων.

  12. Αν άνδρας έκανε για γυναίκα τέτοια ανακοίνωση θα τον είχαν ξεσκίσει οι νεοδημοκράτες για σεξισμό και ρατσισμό. Φαίνεται οτι αυτά ειναι προσφιλή στη κα Γραμματέα που έκανε καριέρα με την υπόθεση Κουφοντινα και νομίζει οτι ειναι υπεράνω κριτικής και νόμων και παραφέρεται.

  13. ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Comments are closed.